knsSamenwerking

Nieuwe samenwerking met Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie

CCI Groep is een samenwerking aangegaan met KNS, de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. De KNS schept omstandigheden voor de slager, zowel individueel als voor de hele branche, om succesvol te ondernemen. Vanuit de KNS worden voorwaarden en middelen gecreëerd om succesvol te zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

IMG-20151201-WA0000

De directeur Peter Hoogenboom van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie heeft met oog op het komende jubileumjaar CCI IT GROEP de opdracht gegeven voor het bouwen van een nieuwe website inclusief een gesloten deel voor de leden. Dit zal tevens het moment worden waarin de KNS haar nieuwe huisstijl aan de buitenwereld zal presenteren. Naast de corporate website zal CCI ook de website voor het jubileumjaar inrichten, waar alle activiteiten gerelateerd aan het jubileum getoond zullen worden.

Ons team is inmiddels samen met het team van de KNS aan de slag gegaan met de vormgeving. We hebben al een vliegende start gemaakt!

Quote Peter Hoogenboom, directeur KNS:
“Met CCI hebben wij gekozen voor een strategische partner die ons als vereniging naar een hoger plan kan tillen als het gaat om ledencommunicatie”.

We zijn zeer verheugd met deze mooie toekomstige samenwerking!