Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot proces software.

Maak een afspraak

Producten

Nieuws

Audit? Ja! Alleen maar audits? Nee!

10-04-2017 - Een audit is een nuttig instrument om de compliance van je vereniging met wet- en regelgeving te controleren. Bovendien kun je interne processen efficiënter maken. Toch schieten bestuurders soms door in het aantal controles dat ze willen. Is een audit...

Laatste video's

HTTP vs HTTPS

Tot nog niet zo heel lang geleden zag je HTTPS vooral bij banken en grote webwinkels. Maar het beveiligingsprotocol voor websites wordt langzaam de nieuwe standaard. In deze video zie je hoe het werkt en de redenen waarom je ook als vereniging HTTPS wilt gaan gebruiken.

Personalisatie

Wil je er zeker van zijn dat jouw leden jouw nieuwsbrief lezen of ben je benieuwd hoe je je leden betrokken houdt? Zorg dan voor gepersonaliseerde content! Bekijk deze film en leer hoe je je leden 1-op-1 geautomatiseerde informatie kunt aanbieden.

Data analyse

Elke dag wordt er een enorme hoeveelheid data geproduceerd. De eerste en meestal grootste databron is je CRM systeem. Maar je kunt ook data uit je website en ledennet of het financiële pakket halen. Maar wat kun je er als vereniging nou mee? Download onze gids over data inzet voor jouw vereniging voor extra tips.

Datalekken

In deze video vertellen we wat een datalek is, wanneer je deze moet melden, wat de gevolgen zijn voor jouw vereniging & jullie leden en hoe de data beveiligd moet worden. Download onze whitepaper voor meer informatie.

Livits

Het all-in-one softwaresysteem Livits is een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.