Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot proces software.

Maak een afspraak
Nieuw!

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Al gehoord over de nieuwe privacywetgeving waar u aan moet gaan voldoen? Bescherm uw vereniging en de gegevens van uw leden! Wij helpen u graag met deze ingewikkelde wetgeving, onze AVG Professional loopt diverse stappen met u door om te voldoen aan deze nieuwe regelgeving. Van analyse, tot bescherming en reactie documenteert u zorgvuldig wat u doet om uw vereniging in regel te stellen met GDPR.

Neem geen risico, voorkom hoge boetes van 20 miljoen euro of 4% van de jaarlijkse wereldwijde omzet en hoofdelijke aansprakelijkheid bij een datalek.

Aan de slag!

Producten

Nieuws

Laatste video's

FNRS wint

(DNA) had een hele lastige taak, want er zaten heel veel mooie en leuke inzendingen bij. Het plezier spat er vanaf, heel inspirerend om te zien. Uit de vele bijzondere inzendingen kiest de jury de FNRS als winnaar. Het meegestuurde filmpje laat naast passie, enthousiasme en trots ook de vele belangrijke en onmisbare facetten van een verenigingsbureau zien. Gefeliciteerd!

AVG verplicht?

Je hebt vast al gehoord over de nieuwe privacywetgeving waar je aan moet gaan voldoen vóór 25 mei 2018 maar we horen vaak getwijfel.

Moet je er nou echt per se mee aan de slag? Ja dat moet! Bekijk de video en lees onze whitepaper over dit onderwerp.

Winactie

Wij zijn op zoek naar de leukste ledenorganisatie van Nederland, waarom? Omdat alle ledenorganisaties samen het cement in de samenleving vertegenwoordigen en de taak die op de schouders van ledenorganisaties rust essentieel is voor het goed functioneren van de samenleving. Jullie werken hard voor jullie leden en dat willen we belonen! Geef je direct op: www.hetleuksteverenigingsbureauvannederland.nl

Testimonials

Benieuwd wat onze klanten eigenlijk vinden van onze samenwerking en onze producten? Bekijk hun reacties in deze film!

Klantendag 2017

Jaarlijks organiseert CCI Groep een dag speciaal voor haar klanten. Tijdens deze dag presenteren wij onze toekomstvisie, organiseren we diverse deelsessies en workshops waarin we elkaar inspireren en zorgen dat onze klanten in contact komen met elkaar om kennis uit te wisselen. Uiteraard dit alles in een ontspannen setting met heerlijk eten & drinken.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.