Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot proces software.

Maak een afspraak
Nieuw!

Marketing automation

Vandaag de dag is marketing niet alleen verantwoordelijk voor het eerste contact (leadgeneratie). Ook voor het opwarmen van een potentieel lid door hen op de juiste momenten te voorzien van relevante informatie. Marketing Automation kan je hierbij helpen. Maar wat is Marketing Automation nou precies en hoe kan een vereniging dit inzetten?

Aan de slag!

Producten

Nieuws

Marketing Automation voor verenigingen

07-02-2018 - Vandaag de dag is marketing niet alleen verantwoordelijk voor het eerste contact (leadgeneratie). Ook voor het opwarmen van een potentieel lid door hen op de juiste momenten te voorzien van relevante informatie. Marketing Automation kan je hierbij helpen....

Meer conversie op formulieren: 5 tips!

01-02-2018 - Er valt heel wat in te vullen op websites; van een simpel veldje om een e-mailadres achter te laten voor de nieuwsbrief tot een lijvig document dat heel veel informatie van je vraagt. Vraag jij jouw websitebezoekers om informatie met formulieren? Ben...

Laatste video's

Standaard software

Heb je als branche- of beroepsorganisatie echt een uniek state of the art design nodig voor je website? Of zou je dat geld voor (maatwerk)ontwerpers liever steken in een doel dat direct ten goede komt aan je leden? Hierbij de 9 grootste voordelen van een standaard softwareoplossing. Download de whitepaper.

Software & bedrijfsprocessen

We komen vaak tegen dat een ledenorganisatie na het aanschaffen van een nieuw softwarepakket niet heeft nagedacht over hoe het aansluit bij hun belangrijkste bedrijfsprocessen. En dat levert frustratie op bij de medewerkers. Daardoor doen ze hun werk minder efficiënt. Om dit te voorkomen hebben we vijf tips opgesteld waarmee je nieuwe software voor je vereniging beter laat aansluiten op je bedrijfsprocessen.

FNRS wint

(DNA) had een hele lastige taak, want er zaten heel veel mooie en leuke inzendingen bij. Het plezier spat er vanaf, heel inspirerend om te zien. Uit de vele bijzondere inzendingen kiest de jury de FNRS als winnaar. Het meegestuurde filmpje laat naast passie, enthousiasme en trots ook de vele belangrijke en onmisbare facetten van een verenigingsbureau zien. Gefeliciteerd!

AVG verplicht?

Je hebt vast al gehoord over de nieuwe privacywetgeving waar je aan moet gaan voldoen vóór 25 mei 2018 maar we horen vaak getwijfel.

Moet je er nou echt per se mee aan de slag? Ja dat moet! Bekijk de video en lees onze whitepaper over dit onderwerp.

Winactie

Wij zijn op zoek naar de leukste ledenorganisatie van Nederland, waarom? Omdat alle ledenorganisaties samen het cement in de samenleving vertegenwoordigen en de taak die op de schouders van ledenorganisaties rust essentieel is voor het goed functioneren van de samenleving. Jullie werken hard voor jullie leden en dat willen we belonen! Geef je direct op: www.hetleuksteverenigingsbureauvannederland.nl

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.