header-bg

Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot proces software.

Hulp bij ledenwerving & ledenretentie

Hoe breng je jullie toegevoegde waarde over aan leden en potentiele leden?

Ledenorganisaties kampen al een tijdje met teruglopende ledenaantallen. Leden binnen krijgen en houden is hard werk en daar willen we jou graag bij helpen. Bereken jullie toekomstbestendigheid met onze berekentool, lees de praktijkcase van KHN en ontvang tips in je inbox!

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Referenties

Onze klanten zijn de reden dat CCI Groep iedere dag weer haar software speciaal voor verenigingen optimaliseert. Ook betrekken we onze klanten bij nieuwe innovaties en verbetering van onze producten.

Samenwerken met onze klanten, of liever onze partners genaamd, is belangrijk voor CCI Groep. Samen beantwoorden wij de vragen van jullie leden met inzet van onze kennis en ICT systemen.

Het belang van ledenorganisaties is groot, alle ledenorganisaties samen vertegenwoordigen het cement in de samenleving. In de dagelijkse praktijk geven jullie al jullie aandacht aan de leden en wij helpen verenigingen hun toegevoegde waarde zichtbaar te maken maar ook de bureaumedewerkers te ontzorgen.

We hebben tevreden klanten! Bekijk de video waarin klanten hun ervaringen met CCI Groep toelichten:

https://crm.ccigroep.nl/data/multimediamaintenance/00/01/27/j1ai6tco8i_201709071408.jpg https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/media-ccigroep.livits.net/00/01/27/dbrcnndtj0.mp4

Kennisdeling

Als verenigingsbranche specialist snapt CCI Groep dat het niet alleen bij software ophoudt. De markt staat niet stil en de technologische ontwikkelingen ook niet. Behalve onze verenigingssoftware voorzien wij jou graag van relevante informatie omdat wij graag onze passie en kennis over het vak en de verenigingsbranche willen delen. Lees of kijk wat er zich, zowel in de verenigingsbranche als de digitale wereld, afspeelt. We delen tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Mis niet langer onze nieuwste whitepapers, blogs, video’s, uitnodigingen voor gratis workshops plus het laatste nieuws in je inbox!

CCI Groep

Waarom CCI Groep

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Techniek Nederland: “Voor ons is het erg belangrijk dat de techniek in dienst staat van onze communicatiedoelen. Dan is het erg prettig om een partner als CCI Groep te hebben die dit begrijpt en hier actief in meedenkt. Je merkt dat CCI Groep het speelveld van verenigingen kent. Dat maakt dat we vaak snel kunnen schakelen."