Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot plug-and-play pakket.

Producten

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget. Van intensief totaalconcept tot plug-and play oplossing.

braaza@2x Livits

Partner Producten

Naast (en los van) onze eigen verenigingssoftware Livits en Braaza kunt u bij CCI Groep ook terecht voor onderstaande ondersteundende software oplossingen die zeer waardevol zijn voor uw ledenorganisatie.

Partnerships

Nieuws

Hoe je met de juiste data-invoer en analyse je interne processen verbetert

21-02-2017 - Data analyse voor verenigingen Binnen je vereniging gaat ongelooflijk veel data om. Denk alleen al aan je ledenadministratie, financiële processen, of de gegevens van de vraagbaak voor wet- en regelgeving. Soms komen pijnpunten (door bijvoorbeeld piekperiodes) vanzelf naar boven, maar waarom zou je daar op wachten? Door slim met je data om te gaan, kun je nu al stappen zetten om je interne organisatie soepeler te laten lopen.

Zet data in om je meerwaarde te tonen aan (potentiële) leden

14-02-2017 - Data analyse voor verenigingen Als branche- of beroepsvereniging bied je een grote meerwaarde aan je leden. Soms is het lastig om dat inzichtelijk te maken. Natuurlijk deel je veel informatie op je website, maar écht overtuigen doe je door je data slim in te zetten. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Lancering RNVC website

13-02-2017 - Vorige week is de geheel vernieuwde website van het Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers gelanceerd. De website heeft een nieuw fris uiterlijk gekregen welke naadloos aansluit bij de herkenbare huisstijl van RNVC. Vanaf nu kan RNVC vanuit één geïntegreerd softwaresysteem eenvoudig en snel de ledenadministratie en -communicatie verzorgen. Vanuit het gekozen systeem wordt het organiseren van bijeenkomsten vele malen eenvoudiger, staan vergaderingen duide...

Laatste Videos

Data analyse

Elke dag wordt er een enorme hoeveelheid data geproduceerd. De eerste en meestal grootste databron is je CRM systeem. Maar je kunt ook data uit je website en ledennet of het financiële pakket halen. Maar wat kun je er als vereniging nou mee?

 

Datalekken

In deze video vertellen we wat een datalek is, wanneer je deze moet melden, wat de gevolgen zijn voor jouw vereniging & jullie leden en hoe de data beveiligd moet worden. Download onze whitepaper voor meer informatie.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.