Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot plug-and-play pakket.

Producten

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget. Van intensief totaalconcept tot plug-and play oplossing.

Braaza Livits

Nieuws

Pensioenfederatie live!

06-12-2016 - Begin 2016 is de Pensioenfederatie een samenwerking met CCI Groep aangegaan om zowel het CRM als CMS te vervangen. De Pensioenfederatie behartigt de belangen van de Nederlandse pensioenfondsen en bevordert samen met en namens haar leden de doorontwikkeling, instandhouding en uitvoering van een kwalitatief goed en betrouwbaar stelsel van tweede pijlerpensioenen in Nederland. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan de implementatie van Livits om de communicatie naar de leden nog beter te kunnen verzorgen. “Het CRM werd al eerder opgeleverd maar nu is ook de website aan de beurt”, zegt Shiryn Maddoe, hoofd Interne Zaken van de Pensioenfederatie.

Samenwerking VIGEF en NEBAFA met Braaza

24-11-2016 - De brancheorganisaties VIGEF (vereniging van de Nederlandse groenten- en fruitverwerkende industrie) en NEBAFA (vereniging van de Nederlandse fabrikanten van bakkerijgrondstoffen) hebben aan CCI Groep gevraagd nieuwe websites te ontwikkelen voor de verenigingen. Dit gaan we doen met onze softwareoplossing Braaza.

Nieuwe website & ledennet UNETO-VNI

23-11-2016 - Begin 2016 heeft UNETO-VNI een start gemaakt met de vernieuwing van website/ledennet. Doelstelling van de verbetering is het aanbieden van een geïntegreerd platform waarbij leden extra informatie op maat krijgen. Deze informatie krijgen leden op basis van profiel, interesses en gedrag. “Na vele jaren ons hoofd gebroken te hebben wat welk lid van ons zou willen weten, hebben we nu een website waar zij zelf kunnen regelen welke informatie ze wanneer van ons ontvangen.” Nicole Janssen, CRM en marketing.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero-double-bg-1

Download onze whitepaper(s)

De impact van de Meldplicht Datalekken op uw Vereniging, welke veranderingen staan u te wachten en hoe kunt u zich hierop voorbereiden? In deze whitepaper treft u een kort overzicht van de huidige situatie, de belangrijkste aankomende veranderingen en de gevolgen daarvan voor uw vereniging.
<<<

Online samenwerken: get the fire burning! Wat maakt een netwerk tot een succes? We nemen u in deze whitepaper mee in de wereld van succesvol online samenwerken en geven concrete tips.
>>>

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.