Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot plug-and-play pakket.

Producten

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget. Van intensief totaalconcept tot plug-and play oplossing.

Braaza Livits

Nieuws

Schrijf u in voor onze cyberseminar

11-01-2017 - Hoe veilig is de data van u, uw leden en uw personeel? Privacybescherming staat in toenemende mate in de belangstelling. Voor een groeiend aantal verenigingen is het zorgvuldig omgaan met ledengegevens van groot belang. Ledenorganisatie krijgen of hebben al te maken met de Algemene Verordeningen Gegevensbescherming, de meldplicht datalekken en de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Boetes kunnen oplopen tot maximaal € 820.000,- of 10% van de jaarlijkse wereldwijde omzet. Het hoofddoel van de meldplicht datalekken is niet het beboeten van melders, maar juist het collectief verbeteren van beveiliging van persoonsgegevens. Uiteraard kunnen er consequenties verbonden zijn aan het totaal niet op orde hebben van beveiliging, maar datzelfde geldt voor het niet melden van beveiligingsincidenten die wél gemeld hadden moeten worden op grond van de meldplicht datalekken.

Even voorstellen: Annelies

11-01-2017 - Mijn naam is Annelies Egbers en ik ben vanaf 1 januari 2017 in dienst bij CCI Groep als Functioneel Consultant.

knb.nl live!

10-01-2017 - Na de livegang van ZLTO gisteren is vandaag is de vernieuwde corporate website knb.nl van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) live gegaan. De website sluit beter aan op de doelgroep en de wensen van nu. Zo is met name het onderdeel ‘Werken bij de notaris’ uitgebreid en is de site responsive gemaakt. Ook aan de doelgroep ’studenten en scholieren’ wordt op de nieuwe site aandacht besteed. Zo zijn er testimonials te lezen en is er een filmpje te zien over de notariële studie.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero-double-bg-1

Download onze whitepaper(s)

De impact van de Meldplicht Datalekken op uw Vereniging, welke veranderingen staan u te wachten en hoe kunt u zich hierop voorbereiden? In deze whitepaper treft u een kort overzicht van de huidige situatie, de belangrijkste aankomende veranderingen en de gevolgen daarvan voor uw vereniging.
<<<

Online samenwerken: get the fire burning! Wat maakt een netwerk tot een succes? We nemen u in deze whitepaper mee in de wereld van succesvol online samenwerken en geven concrete tips.
>>>

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.