Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot proces software.

Maak een afspraak
Nieuw!

Marketing automation

Vandaag de dag is marketing niet alleen verantwoordelijk voor het eerste contact (leadgeneratie). Ook voor het opwarmen van een potentieel lid door hen op de juiste momenten te voorzien van relevante informatie. Marketing Automation kan je hierbij helpen. Maar wat is Marketing Automation nou precies en hoe kan een vereniging dit inzetten?

Aan de slag!

Producten

Nieuws

Data-interpretatie is niet alleen voor bèta

21-06-2018 - Ledenorganisaties hebben natuurlijk gegevens van leden nodig, maar wat doe je ermee en hoe laat je deze gegevens, of data, voor je werken?  Het goede nieuws is dat de technologie van vandaag de dag het mogelijk maakt om de interpretatie van data voor...

Laatste video's

CRM kiezen

Nieuwe CRM software kopen. Voor sommigen het leukste wat er is, voor anderen een absolute lijdensweg. Wanneer je voor een professionele vereniging een nieuw CRM-pakket wilt aanschaffen, is dat een zware maar belangrijke opgave. Om je een beetje te helpen leggen wij in dit eerste filmpje de eerste 5 stappen uit hoe je het beste pakket kiest. Download ook de whitepaper.

CRM implementatie

De kogel is door de kerk, het is tijd om een nieuw CRM systeem aan te schaffen.
Nu is software voor verenigingen kopen één ding, het zorgen dat alle medewerkers het systeem ook gaan gebruiken is heel wat anders. Download onze whitepaper

Selfservice

Met het activeren van de selfservice in het ledennet verhoog je je waarde als professionele ledenorganisatie. Je ledeninformatie is altijd actueel en het draagt bij aan de toegevoegde waarde van het lidmaatschap. En als kers op de taart kun je, door leden vindbaar te maken via de website, jouw leden ook nog helpen om meer omzet te genereren! Waar wacht je nog op, ga vandaag nog aan de slag!

Processen

Om je leden goed te bedienen is het van belang dat alle betrokkenen weten wat er van hen verwacht wordt en dat processen grondig én soepel verlopen. Alleen waar staat dit beschreven? In een Word of Excel bestand? En hoe makkelijk is dit dan aan te passen bij eventuele wijzigingen? CCI Groep biedt in samenwerking met Engage Process hier een oplossing voor aan voor professionele ledenorganisaties.

Standaard software

Heb je als branche- of beroepsorganisatie echt een uniek state of the art design nodig voor je website? Of zou je dat geld voor (maatwerk)ontwerpers liever steken in een doel dat direct ten goede komt aan je leden? Hierbij de 9 grootste voordelen van een standaard softwareoplossing. Download de whitepaper.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.