Software oplossingen voor verenigingen

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen onze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT.
CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot proces software.

Maak een afspraak
Nieuw!

Marketing automation

Vandaag de dag is marketing niet alleen verantwoordelijk voor het eerste contact (leadgeneratie). Ook voor het opwarmen van een potentieel lid door hen op de juiste momenten te voorzien van relevante informatie. Marketing Automation kan je hierbij helpen. Maar wat is Marketing Automation nou precies en hoe kan een vereniging dit inzetten?

Aan de slag!

Producten

Nieuws

Het AVG-recept

26-02-2018 - AVG, het kan haast niet dat je hier nog niets over hebt gehoord of dat de term je onbekend in de oren klinkt. Misschien weet je niet precies waar de afkorting voor staat, maar waarschijnlijk wel dat het te maken heeft met de bescherming van persoonsgegevens....

Laatste video's

Processen

Om je leden goed te bedienen is het van belang dat alle betrokkenen weten wat er van hen verwacht wordt en dat processen grondig én soepel verlopen. Alleen waar staat dit beschreven? In een Word of Excel bestand? En hoe makkelijk is dit dan aan te passen bij eventuele wijzigingen? CCI Groep biedt in samenwerking met Engage Process hier een oplossing voor aan voor professionele ledenorganisaties.

Standaard software

Heb je als branche- of beroepsorganisatie echt een uniek state of the art design nodig voor je website? Of zou je dat geld voor (maatwerk)ontwerpers liever steken in een doel dat direct ten goede komt aan je leden? Hierbij de 9 grootste voordelen van een standaard softwareoplossing. Download de whitepaper.

Software & bedrijfsprocessen

We komen vaak tegen dat een ledenorganisatie na het aanschaffen van een nieuw softwarepakket niet heeft nagedacht over hoe het aansluit bij hun belangrijkste bedrijfsprocessen. En dat levert frustratie op bij de medewerkers. Daardoor doen ze hun werk minder efficiënt. Om dit te voorkomen hebben we vijf tips opgesteld waarmee je nieuwe software voor je vereniging beter laat aansluiten op je bedrijfsprocessen.

FNRS wint

(DNA) had een hele lastige taak, want er zaten heel veel mooie en leuke inzendingen bij. Het plezier spat er vanaf, heel inspirerend om te zien. Uit de vele bijzondere inzendingen kiest de jury de FNRS als winnaar. Het meegestuurde filmpje laat naast passie, enthousiasme en trots ook de vele belangrijke en onmisbare facetten van een verenigingsbureau zien. Gefeliciteerd!

AVG verplicht?

Je hebt vast al gehoord over de nieuwe privacywetgeving waar je aan moet gaan voldoen vóór 25 mei 2018 maar we horen vaak getwijfel.

Moet je er nou echt per se mee aan de slag? Ja dat moet! Bekijk de video en lees onze whitepaper over dit onderwerp.

Verenigingssoftware: all-in-one systeem in plaats van losse systemen

De verenigingssoftware die CCI Groep levert, is een concrete en zichtbare meerwaarde voor de leden binnen uw vereniging. Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om de leden binnen uw vereniging nog meer centraal te stellen. Bovendien vergemakkelijkt onze verenigingssoftware het werk van bureaumedewerkers, waardoor hun werkbelasting aanzienlijk verkleind wordt. Onze software richt zich zowel op leden van verenigingen als op bureaumedewerkers.
Daarnaast is het geschikt voor communicatie tussen de vereniging en de leden onderling. Met onze software bent u verzekerd van een alles-in-één systeem, met CRM (leden- en relatiebeheer), CMS (website & ledennet), DMS (documentstromen), communities, digitale nieuwsbrieven, bijeenkomstenmodule en online communicatie. Wij zorgen ervoor dat een complexe IT-structuur erg gebruiksvriendelijk is.

Wanneer u kiest voor verenigingssoftware van CCI Groep, dan kiest u voor een totaaloplossing, een all-in-one systeem in plaats van losse systemen.

hero_astrid

Software oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties & verenigingen

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen en door deze focus kunnen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden datgeen ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes steeds te blijven vervullen.

Heeft u interesse in onze software oplossing voor uw vereniging? Bel dan naar 076 578 0950.