hero-frans

De oorsprong

CCI Groep bestaat inmiddels ruim 15 jaar en is ontstaan uit een fusie tussen een marketingcommunicatie adviesbureau en een softwarebedrijf. De samensmelting van deze twee disciplines vormt het fundament van ons bedrijf. Marketing en ICT kunnen in onze connected wereld niet meer zonder elkaar. Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar.

De eigenaren van CCI Groep belichamen de oorsprong van deze interdisciplinaire samenwerking. Daan Hoogendijk is een expert in marketing en communicatie die samen met zijn broer Paul, een gedreven software architect, ooit de krachten bundelden. Inmiddels zien we deze verenigde kracht van communicatie en ICT overal binnen CCI Groep terug. Het is het kloppend hart van ons bedrijf.

Januari 1995, CAD & Networking
Opgericht door Paul Hoogendijk

CAD & Networking, deed Computer Aided Design (autocad expertise en netwerkbeheer) voor het MKB. CAD & Networking adviseerde op het gebied van software en hardware & deed zowel onderhoud als installatie. In 1997 is de aandacht verlegd naar relatie- en projectbeheer software. De eerste medewerker in dienst was een feit!

Mei 1997, CCI
Opgericht door Daan Hoogendijk

CCI bouwde websites voor bedrijven en zorginstellingen voor o.a. KLM Airmiles, Michelin banden, Thetford, Mars Delight & Thuiszorg West-Brabant.

Januari 2004, CCI IT GROEP
Fusie CAD & Networking en CCI

Er werd besloten te fuseren omdat beide broers in de software industrie zaten en omdat het bouwen van statische sites omgevormd werd tot dynamische sites. Ook vroegen steeds meer klanten om software om hun sites te onderhouden. Daar begon de eerste samenwerking, in 2000 werd namelijk al de eerste software voor CCI (en hun klanten) gebouwd.

Maart 2008, exclusief voor ledenorganisaties

CCI IT GROEP wilden zich specialiseren omdat ze merkten dat het vakgebied steeds breder werd. “Wij wilden graag de beste worden in één markt. Dat is leuker dan een bedrijf zijn zoals zovelen. Daarnaast werkten we al met Nefarma en leerden wij de verenigingswereld kennen. Hier voelden wij ons thuis en besloten dus om hier de focus op te leggen.”

Januari 2016, CCI IT GROEP wordt CCI Groep

December 2017, CCI Groep wordt onderdeel van Total Specific Solutions en zet volgende stap in haar ontwikkeling.