wenbStartsein

WENb geeft het startsein voor de samenwerking met CCI Groep

De directeur Reinier Rutjens van het bureau WENb heeft recentelijk het startsein gegeven voor de samenwerking met CCI Groep. Het bureau WENb zal naast het vernieuwen van haar ledenadministratie software (CRM) tevens de corporate website (CMS) in een nieuw jasje gieten, waarin men terecht kan voor het opzoeken van informatie. Leden krijgen toegang tot een gesloten deel waar ze hun gepersonaliseerde informatie, waaronder nieuwsberichten, werkgroepen inclusief bijbehorende documenten e.d. kunnen terugvinden.

Het bureau WENB, vertegenwoordigt de werkgeversvereniging WENb voor de Energie-, Kabel & Telecom- en Afval & Milieubedrijven, de WWB, de Werkgeversvereniging voor de Waterbedrijven en de O&O fondsen, verscheidene ontwikkelings- en opleidingsfondsen voor gerelateerde bedrijven aan WENb en WWB. Ook hiervoor zullen nieuwe websites ingericht worden.

Tot slot zal het bureau gaan werken met het Document Management Systeem (DMS) van Livits, zodat documenten eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan personen en bedrijven. Alle software is ondergebracht in het all-in-one software pakket Livits, dat door CCI exclusief is ontwikkeld voor professionele ledenorganisaties. Voor de inrichting zullen we de komende tijd nauw samenwerken met het team van WENB. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Quote Reinier Rutjens, directeur WENb: “Met de implementatie van CCI Livits denken we in de communicatie en de dienstverlening naar onze leden een grote stap voorwaarts te kunnen zetten. We verwachten dat we hiermee een uitstekend fundament leggen voor de Werkgeversvereniging WENb als kennisknooppunt voor onze leden”.