Samenwerking VIGEF en NEBAFA met Braaza

De brancheorganisaties VIGEF (vereniging van de Nederlandse groenten- en fruitverwerkende industrie) en NEBAFA (vereniging van de Nederlandse fabrikanten van bakkerijgrondstoffen) hebben aan CCI Groep gevraagd nieuwe websites te ontwikkelen voor de verenigingen. Dit gaan we doen met onze softwareoplossing Braaza.

Nieuwsbericht VIGEF Braaza


Een website speciaal voor de vereniging en hun leden

De belangenbehartiging van beide verenigingen richt zich op de collectieve belangen maar ook meer en meer op de individuele belangen van de aangesloten bedrijven. Meer dan voorheen worden er specifieke projecten voor specifieke groepen leden gestart en dit betekent dat er meer informatie wordt uitgewisseld. De website van de vereniging speelt hierin een centrale rol: op de website vinden de leden actuele informatie over de activiteiten van de vereniging en lopende projecten en de mogelijkheden om hierop te reageren. Met de bestaande websites kan niet op deze wijze met de leden worden gecommuniceerd.

In samenwerking met Braaza worden voor VIGEF en NEBAFA websites ontwikkelt waarmee zowel collectieve informatie als specifieke informatie snel en helder gedeeld kan worden met de leden. De communicatie met de leden wordt eenvoudiger, sneller en beter. Tegelijkertijd geeft de website aan anderen dan de leden een goed beeld over de activiteiten van de groenten- en fruitverwerkende en de fabrikanten van bakkerijgrondstoffen. Naar verwachting zijn de nieuwe websites begin 2017 operationeel.

VIGEF

De VIGEF is de belangenorganisatie van de grondstoffenleveranciers en producenten van verwerkte groenten, fruit en champignons. De producenten van de bij de VIGEF aangesloten ondernemingen zijn goed voor meer dan 20% van de Nederlandse consumptie van groenten en fruit.

 

NEBAFA

De Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Bakkerijgrondstoffen. NEBAFA, behartigt de belangen van de Nederlandse bakkerijgrondstoffenindustrie op terrein van de (Europese) levensmiddelenwetgeving, tentoonstellingen, verpakkingen en voedselveiligheid.