Nieuwe website meester-slager.nl

Vorige week is de derde website die wij dit jaar voor KNS hebben ontwikkeld live gegaan. Het is een website onder de vlag van Stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS); https://www.meester-slagers.nl/.

Nieuwsbericht meester slagers 1


Website

Het doel van de website is om slagers (m/v, ondernemer/werknemer) de kans te geven zichzelf positief te onderscheiden als vakman en ambachtsman op het hoogste niveau binnen de branche en richting consumenten. Het is een persoonlijke titel die je behaalt na het excellent afronden van je meesterproef.

De website hebben wij ontwikkelend met onze standaard implementatie waarbij de homepage is gemaakt m.b.v. een stukje maatwerk.

Slagers Vakbeurs Amsterdam

Volgende week wordt de website onder de aanbracht gebracht van de bezoekers op de slagers vakbeurs in Amsterdam (http://www.vas-zas.nl). Onze collega Sjoerd is persoonlijk uitgenodigd om een kijkje te komen nemen daar. Dat ligt helemaal in zijn straatje, deze hobby kok kan niet wachten om alles te proeven en nieuwe ideeën voor recepten op te doen!