Ambulancezorg Nederland kiest voor CCI Groep

Wij zijn blij dat Ambulancezorg Nederland met ons in zee gaat! Ze waren op zoek naar een software leverancier die ervaring heeft met verenigingen en CCI Groep voldeed aan beide wensen. Daarbij past de all-in-one software oplossing Livits perfect bij de wensen en eisen van Ambulancezorg Nederland.

Nieuwsbericht ambulancezorg Nederland


Ledennet

Vooral het ledennet dat real time communiceert met het leden- en relatiebeheer (CRM) wordt gezien als een toegevoegde waarde voor de leden. Daarnaast kunnen de medewerkers van Ambulancezorg Nederland de leden tevens voorzien van gepersonaliseerde werkgroep informatie & voor ingevulde aanmeldformulieren voor bijeenkomsten en nieuwsbrieven.

Koos Reumer, directeur Ambulancezorg Nederland;
“Dit platform is speciaal toegesneden op verenigingen en brancheorganisaties. Doorontwikkeling vindt plaats met input van partijen die op hetzelfde manier georganiseerd zijn als AZN, met veelal dezelfde processen. Dat biedt ons vele voordelen qua efficiëntie op onze kernactiviteiten."

 

AZN logo JPEG


Ambulancezorg Nederland is de sectororganisatie voor de ambulancezorg en behartigt de belangen van de Regionale Ambulance Voorzieningen (RAV's) die zijn aangesloten bij de vereniging. Naast belangenbehartiging biedt Ambulancezorg Nederland verschillende vormen van ondersteuning aan de RAV's en hun professionals en bewaakt Ambulancezorg Nederland het imago van de sector.

Afgenomen modules:
Basispakket Livits (CRM, CMS, DMS, nieuwsbrieven-, bijeenkomstenmodule en Kolla)