ZLTO.nl live!

Maandag 9 januari is ZLTO live gegaan met haar geheel vernieuwde website en ledennet in Livits CMS. Een website waarin leden centraal staan. Waar voor elke afdeling een eigen omgeving is gecreëerd waarin zij informatie uit en over eigen afdeling kunnen delen, waarin de grote thema’s en sectoren een hoofdrol spelen en het product en dienstaanbod van ZLTO in één oogopslag inzichtelijk wordt. Vooral interessant zijn de kruisverbanden. Er wordt een relatie gelegd tussen thema’s en sectoren en de producten en diensten van ZLTO. Een website die ook voor niet-leden, relaties en klanten veel informatie biedt.

ZLTO CCI Groep

 

Uiteraard is er ook een ledennet. Want leden krijgen meer. Een gepersonaliseerde ‘mijn omgeving’ waarin een lid zijn of haar eigen profiel kan bewerken,  nieuws en informatie krijgt over dienstverlening en bijeenkomsten die interessant zijn en het persoonlijk ledenvoordeel inzichtelijk wordt. Ook kan het lid voorkeuren ten aanzien van thema’s en sectoren waarover men genotificeerd wil worden instellen.

Kees van Heesbeen, manager Vereniging bij ZLTO: ‘Met het advies en de ervaring van CCI Groep hebben we het ledennet zo kunnen inrichten dat de voordelen van lidmaatschap voor onze leden beter naar voren komen. Hiermee laten we zien dat we daadwerkelijk schouder aan schouder met onze leden staan.’ 

Een complete website en ledennet dat voldoet aan de standaard anno 2017 en waarmee de dienstverlening naar klanten en leden een enorme boost krijgt.

Bekijk de nieuwe website