ZLTO live met nieuw CRM

Begin januari 2016 tekende de Zuidelijke Land- en tuinbouworganisatie (ZLTO) de overeenkomst met CCI Groep waarin zij CCI de opdracht verstrekten het all-in-one softwaresysteem Livits, een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties, bij ZLTO te implementeren. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen.

ZLTO LivitsHet Atrium is versierd met Livits ballonnen speciaal voor de livegang


Vandaag, op maandag 7 november, ging ZLTO live en beschikt ZLTO over een volledig nieuw CRM-pakket voor ledenadministratie, geautomatiseerde contributie en vacatie. In de volgende fase wordt CRM uitgebreid met de mogelijkheden om bijeenkomsten te managen.

Eind november lanceert ZLTO ook een nieuwe website en bijbehorend gepersonaliseerd ledennet. Hierin staan de leden van ZLTO centraal en wordt specifieke informatie aangeboden wordt die voor hen écht interessant is.

managers peptalkDe officiële aftrap


ZLTO wil haar leden en klanten optimaal ondersteunen om nu en in de toekomst duurzaam en succesvol te kunnen ondernemen. Schouder aan schouder met agrarische ondernemers en samen met vele partners werkt ZLTO aan tal van innovaties voor een duurzame land- en tuinbouw. Digitalisering en communicatie zijn onmisbaar in de uitvoering van deze visie. Met CCI heeft ZLTO een samenwerkingspartner gekozen die de organisatie ondersteunt in deze ambities. Met het geïntegreerde CRM en CMS worden de benodigde bedrijfsprocessen optimaal ondersteund.

CCI Groep op haar beurt voelt zich als een vis in het water bij ZLTO. Immers, haar corebusiness is het in staat stellen van ledenorganisaties om het beste te doen voor hun leden. Zij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. En dat is precies wat ze voor ZLTO mag gaan verzorgen.

Quote van een gebruiker bij ZLTO:
‘Voor een nieuw project wat ik aan het opzetten ben, wil ik graag alle melkveehouders van een aantal ZLTO-afdelingen benaderen. Door de selectiefuncties in Livits kan ik gericht op zoek naar mijn doelgroep. Niet alleen kan ik zo in 1 oogopslag zien om hoeveel leden het gaat, ook kan ik ze direct een mail naar het meest recente e-mailadres uit Livits sturen met een vooraankondiging. Dit scheelt mij niet alleen tijd, ook helpt het in mijn administratie aangezien ik vervolgens direct de enthousiaste leden die willen deelnemen kan registreren en uitnodigen voor een bijeenkomst.’