ZLTO in zee met CCI Groep

Begin januari 2016 hebben de Zuidelijke Land- en tuinbouworganisatie (ZLTO) en CCI Groep hun voornemen om samen te werken bezegeld. ZLTO kiest voor het all-in-one softwaresysteem Livits, een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen.

ZLTO logo


Hiermee start een overgangs- en implementatietraject. Aan het einde van dit traject beschikt ZLTO over een volledig nieuw CRM-pakket voor ledenadministratie, geautomatiseerde contributie en vacatie, waarmee tevens bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd en gemanaged. Uiteraard ontbreekt een nieuwe website en bijbehorend gepersonaliseerd ledennet niet, waarin leden van ZLTO centraal staan en specifieke informatie aangeboden wordt die voor hen écht interessant is.

ZLTO wil haar leden en klanten optimaal ondersteunen om nu en in de toekomst duurzaam en succesvol te kunnen ondernemen. Schouder aan schouder met agrarische ondernemers en samen met vele partners werkt ZLTO aan tal van innovaties voor een duurzame land- en tuinbouw. Digitalisering en communicatie zijn onmisbaar in de uitvoering van deze visie. Met CCI Groep heeft ZLTO een samenwerkingspartner gekozen die de organisatie ondersteunt in deze ambities. Met het geïntegreerde CRM en CMS worden de benodigde bedrijfsprocessen optimaal ondersteund.

CCI Groep op haar beurt voelt zich als een vis in het water bij ZLTO. Immers, onze corebusiness is het in staat stellen van ledenorganisaties om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. En dat is precies wat wij voor ZLTO mogen gaan verzorgen!