WENB Live!

Deze week is WENB, de Werkgeversvereniging voor energie, kabel en telecom, afval en milieu, live gegaan met haar nieuwe website en CRM. Later dit jaar volgen het gebruik van DMS (documentenbeheer) en twee aanvullende websites voor de aan WENB gelieerde organisaties WWB (Werkgeversvereniging Waterbedrijven) en O&O Fonds (Opleidings- & Ontwikkelfonds). Alle websites kunnen vanuit Livits tegelijk worden beheerd.

WENB website

 

Ledennet

Daarnaast kunnen leden binnenkort inloggen en hun eigen gegevens zoals interesses en mailvoorkeuren aanpassen of de gegevens en documenten van de werkgroepen waar zij lid van zijn inzien ter voorbereiding. Gepersonaliseerd en specifiek per lid.

Verenigingssoftware

Hiermee hebben WENB, WWB en O&O gekozen voor de totaaloplossing van Livits, geïntegreerd (samen)werken met de website (CMS), back-office (CRM) en documentbeheer (DMS).

>>> Bekijk de nieuwe website

WENB: "Voor onze back-office is het een hele verbetering dat wij al onze werkgroepen kunnen inplannen en benaderen met een paar klikken op de knop, Voor ons geen losse mailinglijsten meer die we elke keer moeten actualiseren, maar alles in een oplossing".