Even voorstellen: Mirjam

Mijn naam is Mirjam Drijver en vanaf 6 maart 2017 ben ik in dienst bij CCI Groep als HR/Office Manager. Geboren in Soest en sinds 1999 zijn wij woonachtig in Breda. Hier zijn ook onze dochter Mabel en zoon Tim geboren.

Nieuwsbericht Mirjam


Wat betreft mijn arbeidsverleden, ik ben bij Randstad begonnen als intercedente en sinds die tijd actief geweest binnen HR en Recruitment. De laatste 7,5 jaar heb ik bij Grizzly New Marketing gewerkt, een Online marketing bureau in Breda waar ik verantwoordelijk was voor HR en Office Management. De functie van HR/Office Manager heeft dus veel  raakvlakken met wat ik eerder heb gedaan. Een bedrijf dat professioneel met klanten en personeel omgaat, waar persoonlijke ontwikkeling en meedenken met personeel belangrijk is. Dit zijn speerpunten die ik persoonlijk erg belangrijk vind, het beste uit je mensen halen en samen gaan voor optimaal resultaat. Hieraan wil ik graag een bijdrage gaan leveren binnen de CCI Groep.

In het weekend sta ik langs de zijlijn van het hockey- en voetbalveld om naar de wedstrijden van mijn dochter en zoon te kijken. Daarnaast sport ik regelmatig, wandel met onze hond Balou en vind ik het erg gezellig om te borrelen met vrienden. De winter is bijna voorbij, de ski’s gaan weer naar zolder en straks genieten van het mooie weer!   

Wij zijn superblij dat Mirjam ons met haar ervaring komt versterken! Nogmaals welkom Mirjam!