Even voorstellen: Annelies

Mijn naam is Annelies Egbers en ik ben vanaf 1 januari 2017 in dienst bij CCI Groep als Functioneel Consultant.

Welkom Annelies!


Ik ben geboren in Eindhoven, maar opgegroeid in Utrecht en omstreken. Ik heb ook nog een periode van vier jaar in België gewoond, waar mijn zoon en dochter zijn geboren. Inmiddels woon ik alweer 18 jaar in Breda.

Ooit ben ik gestart als COBOL programmeur en heb gewerkt als applicatiebeheerder, functioneel beheerder en informatieanalist. Tien jaar geleden heb ik de avondstudie Bedrijfskundige Informatica afgerond en sindsdien ben ik werkzaam geweest als projectleider/adviseur bij NHTV internationale hogeschool Breda. In deze functie was ik verantwoordelijk voor verschillende implementaties, zoals die van een student informatie systeem en een dashboard voor management informatie.

Ik vind het een uitdaging om een rol te spelen in het proces om organisaties en systemen op elkaar af te stemmen. Ik hoop dan ook een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan CCI Groep en haar klanten. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten te vinden. Ik wandel graag en loop twee keer in de week hard bij een atletiekvereniging. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de tuin te werken.

Een andere favoriete bezigheid is reizen, en dan met name naar landen waar bergen, sneeuw en ijs te vinden zijn. Zo ben ik afgelopen jaar met mijn vriend naar Patagonië geweest en staat Alaska ook nog op ons verlanglijstje.

Wij zijn superblij dat Annelies ons met haar ervaring komt versterken! Nogmaals welkom Annelies!