Website voor RDM Training Plant

In opdracht van onze nieuwe opdrachtgever Deltalinqs maakten we ook de website voor de RDM Training Plant. Een praktijk training- en opleidingsproject in het hart van de Rotterdamse haven. Op de plant slaan het bedrijfsleven en techniekonderwijs de handen ineen voor de bouw van een ‘real life’ trainingsfaciliteit, bedoeld voor techniekstudenten én operationeel personeel in de procesindustrie en bij de industriële dienstverleners. Een project waaraan vele stakeholders een bijdrage leveren. Daar mag de nodige aandacht voor zijn – ook online!

RDM

Door middel van levensechte simulaties laat de RDM Training Plant mbo- en hbo-jongeren fysiek kennismaken met hun toekomstige werkplek en de strikte veiligheidscultuur die daarbij hoort. Ook onderhoudstechnici kunnen zich met branche-specifieke trainingen verder bekwamen in de vereisten van hun vak. Op de RDM Training Plant komen privaat en publiek letterlijk samen: trainers en trainees zijn zowel afkomstig uit het bedrijfsleven als het onderwijs. De trainingen die op de RDM Training Plant gegeven worden, moeten bijdragen aan de standaard (en cultuur) voor werken in de complexe, risicovolle omgeving van de gehele procesindustrie.

"De website neemt alle betrokkenen mee in de vorderingen van de bouw door middel van nieuwsberichten, films en interviews. Een fraaie etalage voor plant, partners en Deltalinqs."
>>> Bekijk de website!