VGCt introduceert haar nieuwe website en ledennet

In het voorjaar van 2015 koos VGCt opnieuw voor CCI Groep als partner voor CMS en gaf de opdracht tot de bouw van een volledig vernieuwde website en ledennet. Eén platform waarop je meer krijgt wanneer je lid en ingelogd bent. Want het belangrijkste goed van VGCt is kennis.

Kennis halen én brengen staat centraal in de nieuwe website van VGCt. Niet voor niets noemt VGCt zich wetenschappelijke vereniging. CCI Groep maakte voor VGCt een website en ledennet in één platform waarin, na inlog, een sterke gepersonaliseerde kennisomgeving voor het lid ter beschikking komt.

VGCT website


Onder de noemer kennisnet vindt zowel algemeen bezoeker als lid interessante informatie. Maar ben je lid, dan zie je (veel) meer. Bovendien gaat de VGCt later dit jaar de community tool Kolla gebruiken, waarin leden met elkaar over een thema of andere onderwerpen kunnen discussiëren, kennis en documenten delen.

Daarnaast biedt de website ingelogde leden direct toegang tot een aantal externe applicaties via SSO en is zowel de website als het ledennet voorzien van een aantal handige zoekfuncties om therapeuten, collega’s en bijvoorbeeld supervisoren te vinden.

De vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie is de onafhankelijke wetenschappelijk vereniging voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers in Nederland.

VGCt: "We zijn erg blij met onze frisse en overzichtelijke nieuwe website. Van onze leden hebben we al veel complimenten mogen ontvangen. Het werken met de standaard template set van CCI Groep was even wennen, maar het geeft ons een hoop nieuwe mogelijkheden. Achter de schermen zijn we nog druk bezig om de website en de nieuwsmailings verder te personaliseren, zodat we straks aan al onze leden nieuws op maat kunnen aanbieden."