hero-producten

Verenigingsadministratie software op maat

Wanneer de verenigingsadministratie van uw ledenorganisatie aan vernieuwing toe is, dan is het verstandig om de software van CCI Groep in huis te halen. Op basis van onze uitgebreide kennis over marketingcommunicatie, software en uw branche ontwikkelen wij de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen om de verenigingsadministratie binnen organisaties gestroomlijnder te laten verlopen. En dat heeft natuurlijk positieve gevolgen voor de algehele werking binnen uw vereniging. Zo zijn bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden eenvoudig en efficiënt uit te voeren, heeft u uitgebreide managementinformatie tot uw beschikking en werken leden van uw vereniging beter met elkaar samen.

Verenigingsadministratie software: processen binnen organisatie verbeteren

CCI Groep biedt totaaloplossingen die de informatiestroming en communicatie binnen verenigingen, ledenorganisaties en bedrijven effectiever laat verlopen. Onze software die wij speciaal voor verenigingsadministratie ontwikkeld hebben, is als het ware een platform waarmee leden, medewerkers en de vereniging onderling sneller met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen delen en ook effectiever kunnen samenwerken. Het resultaat is dat ons platform leden verbindt; de verbondenheid tussen leden onderling en tussen leden en de organisatie neemt zichtbaar toe. Daar profiteert natuurlijk de algemene werking binnen de vereniging van.

Daarnaast bent u altijd en overal bereikbaar; onderweg, thuis of op kantoor. U kunt overal de verenigingsadministratie raadplegen. U bent niet langer tot uw kantoor beperkt om toegang te verkrijgen tot informatie. Onderweg naar een afspraak met één van uw leden nog even gegevens opzoeken, een vergaderstuk lezen, een document afronden of vanaf een regiovergadering/congres nog even wat werk verrichten, het kan allemaal. En alles voldoet uiteraard aan de nodige beveiligingseisen.

Verenigingsadministratie software: een all-in-one systeem

Wanneer u kiest om software van CCI Groep voor uw verenigingsadministratie aan te schaffen, dan kiest u voor een totaaloplossing: een all-in-one systeem waarmee overbodige kosten en rompslomp vermeden worden. Het is namelijk betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systemen. CCI Groep helpt u graag aan de juiste software om de communicatie en informatiestroming binnen uw vereniging te optimaliseren. Indien u interesse heeft in onze producten en diensten, kunt u bellen naar 076 578 0950.


Andere interessante pagina's:

Website ledennet | Extranet verenigingen | Intranet verenigingen | Data analyse verenigingen

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden