Telecom Society, klant van de Atrium groep, kiest voor software oplossing van CCI Groep

De goede samenwerking tussen Atrium groep en CCI Groep heeft geleid tot de eerste gezamenlijke klant; Telecom Society. Zij hebben besloten om met verenigingssoftware van CCI Groep aan de slag te gaan en kiezen hiermee voor een langdurige samenwerking. Een waardevolle samenwerking omdat drie verschillende partijen binnen de verenigingswereld elkaar op deze manier weten te versterken. CCI Groep is inmiddels in gesprek met meerdere klanten van Atrium groep om ook hen te kunnen voorzien van deze gespecialiseerde software voor professionele ledenorganisaties.

Atrium groep ondersteunt Telecom Society al 5 jaar op het gebied van ledenadministratie, eventorganisatie en financiële administratie. Na intensief contact tussen alle drie de partijen wist CCI Groep te overtuigen voor hun verenigingssoftware.

TSOC CCI Groep ledenadministratie

Geïntegreerde softwareoplossing

Telecom Society kiest als klant van Atrium groep als eerste voor een all-in-one software oplossing voor ledenorganisaties. Hiermee beheer je als vereniging de volledige ledenadministratie en zet je een professionele website en ledennet in als communicatieplatform naar (potentiële) leden en andere stakeholders. Binnen een paar klikken verstuurt de bureaumedewerker nieuwsbrieven en organiseert hij/zij bijeenkomsten.

Over Telecom Society

TSOC is een platform voor het vergaren van kennis en het opdoen en onderhouden van contacten binnen de telecom, media en ICT branche. De vereniging TSOC heeft ruim 800 leden welke actief zijn binnen deze branches. Maandelijks worden er bijeenkomsten georganiseerd, waarin richtinggevende sprekers ingaan op actuele thema’s. Een kernwoord voor de ontwikkeling van TSOC in de komende jaren is verbreding, uiteraard met behoud van de succesformule. Dankzij deze verenigingssoftware zetten ze hiermee een volgende belangrijke stap.

atriumgroep

Over Atrium groep

Atrium groep is partner van meer dan 60 belangenorganisaties. Zij managen verenigingen en paritaire stichtingen en hebben alle kennis in huis op gebied van communicatie, financieel management, juridisch advies en scholing. Atrium groep staat met meer dan 70 medewerkers dagelijks in het maatschappelijk hart van de samenleving en heeft een groot netwerk. Dit alles met als doel om “belangenorganisaties succesvoller te maken”.

Mirjam van der Molen van Atrium groep:
“Met deze samenwerking bieden wij onze klanten een snelle, overzichtelijke en doeltreffende oplossing voor hun ledencommunicatie en administratie. Ik kijk uit naar de kansen die dit nog gaat bieden in de toekomst.”

Over-Ons-Grey

Over CCI Groep

CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat de meest innovatieve en efficiënte software oplossingen voor verenigingen biedt. Wij ontwikkelen deze unieke verenigingssoftware exclusief voor professionele ledenorganisaties van elk formaat, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. CCI Groep biedt verenigingen exact de software oplossingen die zij nodig hebben: van intensief totaalconcept tot plug-and-play pakket.

Rob Eskes van CCI Groep:
“Wij kijken uit naar een lange plezierige samenwerking! Immers, onze corebusiness is het in staat stellen van ledenorganisaties om het beste te doen voor hun leden.”