Stagiair(e) .Net Developer

Ben jij als student HBO Informatica op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Wil je komen werken in een informele, professionele organisatie met ervaren Developers? Dan bieden we jou de mogelijkheid bij ons stage te lopen of te komen afstuderen!

Je kunt bij ons veel ervaring opdoen op het gebied van front-end development en productontwikkeling. Met elkaar gaan we een passende stage/afstudeeropdracht bepalen en wordt je begeleid door ervaren (front-end) Developers.

Nieuwsbericht stage developerWij willen JOU als nieuwe collega!

Jij bent;

  • Een 3e of 4ejaars HBO student richting Informatica
  • Ambitieus, enthousiast en gedreven
  • Ervaring met C# .Net is een pré
  • Communicatief vaardig, klantgericht en accuraat

Wat bieden wij?

  • Een stageplaats binnen een professioneel, groeiend en dynamisch bedrijf
  • Een informele werkomgeving waarbij jouw ideeën en inspiratie welkom zijn
  • Een uitdagende en afwisselende stage
  • We maken gebruik van de allerlaatste technieken zoals IIS8.5, Framework 4.5, SQL-server 2014, Azure
  • Een leuk team van betrokken, enthousiaste, jonge en professionele collega’s

Mirjam2Mirjam Drijver, HR Manager

Wie zijn wij?
CCI Groep is al jaren de toonaangevende en belangrijkste strategische communicatie- en ICT-partner van verenigingen, brancheorganisaties, ledenorganisaties, beroepsorganisaties en fondsen. Wij werken o.a. voor NOC*NSF, KNSB (Schaatsenrijders Bond), ActiZ (brancheorganisatie van alle zorginstellingen), ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en KHN (Koninklijke Horeca Nederland). We hebben een in huis ontwikkeld CMS, CRM en DMS-softwarepakket genaamd Livits. Neem eens een kijkje bij onze klanten om meer te weten te komen over onze projecten! 

Je komt te werken op ons kantoor in Breda, in een frisse, professionele en zeer klantgerichte omgeving. Wij werken ‘echt’ samen met elkaar en onze klanten aan het realiseren van doelen. Daarnaast hebben we ook veel plezier met borrels en uitjes die door onze personeelsvereniging georganiseerd worden. Je vindt het leuk om hard te werken en om samen met collega’s te pionieren.

Interesse? 
Denk jij de perfecte match te zijn en spreekt onze organisatie je aan? Reageer dan snel! Wij zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet, je kunt deze richten aan Mirjam Drijver, mirjam@ccigroep.nl, telefoonnummer 076-5780950.