Sportieve prestatie!

Wow, wat hebben onze collega's een top prestatie geleverd gisteren tijdens de Singelloop in Breda! Gezamenlijk liepen zij de 5 KM tijdens dit hardloop evenement namens CCI Groep en allemaal kwamen ze over de finish binnen 30 minuten!

Nieuwsbericht singelloop


Niet alleen liepen Andrea, Rob, Martijn, Inge, Paul, Wesley, Marloes en Minke mee met de wedstrijd ook onze collega's Irma en Astrid stonden enthousiast met hun partner, kinderen en buren langs de zijlijn om CCI Groep morele support te geven. Super! Want na die eerste KM is het voor sommigen al best pittig en een aanmoedigende schreeuw vanaf de zijlijn is dan meer dan welkom!

20161003_102900-1


Wij zijn in ieder geval trots op onze kanjers, niet alleen tijdens werktijd maar ook daarbuiten verenigingen onze medewerkers zich graag. Samen zo'n topprestatie leveren schept nou eenmaal een band. We zullen ze vandaag een beetje ontzien, niet teveel laten lopen met die stramme spieren en een extra kopje koffie geven. En die medailles? Die hangen vol trots bij ons op kantoor te shinen, well done guys!