hero-producten

Speciale relatiebeheer software voor verenigingen

Wanneer u een bedrijf zoekt dat software ontwikkelt om het ledenbeheer binnen beroeps- en brancheorganisaties of het relatiebeheer binnen verenigingen te verbeteren, dan bent u bij CCI Groep aan het juiste adres. In onze geschiedenis schuilt de kracht van ons bedrijf. CCI Groep is ontstaan uit een fusie van een softwarebedrijf en een marketingcommunicatie adviesbureau en zodoende kunnen wij onze klanten de meest effectieve en innovatieve software bieden voor de verbetering van zowel het relatiebeheer binnen hun verenigingen als de ledentevredenheid.

Software die relatiebeheer en ledenbeheer van verenigingen en brancheorganisaties effectiever maakt

CCI Groep heeft zich als doel gesteld om software te ontwikkelen die het relatiebeheer en ledenbeheer binnen verenigingen en brancheorganisaties verbetert. Wat houdt dit concreet in? Bij het gebruik van onze software in uw organisatie zal de communicatie tussen de verschillende leden, medewerkers en het verenigingsbureau onderling aanzienlijk vlotter verlopen. De samenwerking met uw leden maar ook samenwerking tussen de leden onderling en eventueel externe stakeholders is de beste manier om toegevoegde waarde te creëren. Het draagt bij aan het hart van uw ledenorganisatie. Informatie kan sneller gedeeld worden, leden hebben tegelijk toegang tot documenten en kunnen daardoor effectiever samenwerken. Ook het uiten van waardering is mogelijk.

Onze software oplossingen zorgen voor een sterkere binding binnen uw organisatie en dat is alleen maar bevorderlijk voor de algemene werking binnen uw bedrijf of vereniging.

Software van CCI Groep: een meerwaarde voor relatiebeheer

U merkt het misschien al: het gebruik van software van CCI Groep is een echte meerwaarde voor het relatiebeheer binnen verenigingen of het ledenbeheer binnen brancheorganisaties. Denkt u dat het relatiebeheer binnen uw organisatie efficiënter kan verlopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met CCI Groep, door te bellen naar 076 578 0950. Wees trots op uw vereniging! Wij denken mee om het beste uit uw vereniging te halen en uw doelen te behalen.


Andere interessante pagina's:

Advies ledenbeheer software | Verenigingsadministratie | Ledennet vereniging | Ledenportaal

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden