Pensioenfederatie live!

Begin 2016 is de Pensioenfederatie een samenwerking met CCI Groep aangegaan om zowel het CRM als CMS te vervangen. De Pensioenfederatie behartigt de belangen van de Nederlandse pensioenfondsen en bevordert samen met en namens haar leden de doorontwikkeling, instandhouding en uitvoering van een kwalitatief goed en betrouwbaar stelsel van tweede pijlerpensioenen in Nederland.

Afgelopen jaar is hard gewerkt aan de implementatie van Livits om de communicatie naar de leden nog beter te kunnen verzorgen. “Het CRM werd al eerder opgeleverd maar nu is ook de website aan de beurt”, zegt Shiryn Maddoe, hoofd Interne Zaken van de Pensioenfederatie.

Nieuwsbericht pensioenfederatie
 
“Het was tijd voor een meer eigentijdse uitstraling. Ook wilden we onze belangrijkste thema’s nadrukkelijker onder de aandacht brengen. Dat is allebei gelukt. Binnen de standaard opzet konden we onze thema’s goed kwijt.” “De eigentijdse vormgeving van de homepage is maatwerk, verricht door ons reclamebureau Clockwork”, aldus Roos Kuip, hoofd Communicatie van de Pensioenfederatie. “Leden kunnen voortaan zelf regelen welke informatie ze wanneer van ons willen ontvangen. Ook het aanmelden voor onze evenementen kan via de website snel en eenvoudig.”

 

> Bekijk de website