Ook de VVVF kiest voor Braaza

Vorige week heeft de VVVF (Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten) formeel besloten om met Braaza aan de slag te gaan en kozen hiermee voor een langdurige samenwerking.

 

Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten


De VVVF is al meer dan 100 jaar dé branchevereniging voor de Nederlandse verf- en drukinktindustrie. Leden zijn verf- en drukinktfabrikanten en -importeurs die actief zijn op de Nederlandse markt, maar ook andere bedrijven die belang hebben bij de verf- en drukinktindustrie. Denk hierbij aan groothandelaren, leveranciers van grondstoffen, machines of diensten aan onze bedrijfstak. De vereniging telt inmiddels 81 leden. De VVVF vertegenwoordigt circa 90% van de Nederlandse verf- en drukinktindustrie.

De VVVF zet voor haar 5 bureaumedewerkers Braaza in als leidend systeem voor al haar dagelijkse verenigingszaken. Naast de volledige ledenadministratie, worden er ook 4 verschillende websites gebouwd/beheert met gebruik van het Braaza-CMS.

Wij zijn erg blij met de komst van VVVF als Braaza-klant en ook wij verheugen ons op de lange samenwerking.

Wil jij ook weten waarom Braaza-klanten voor Braaza kiezen? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak meer één van de Braaza-boys!

Braaza verenigingssoftware