Onze stagiairs!

Vanaf deze week mogen wij 2 leergierige stagiairs aan ons team toevoegen. Heel veel succes én plezier allebei de aankomende maanden!

Graag stellen we u voor aan onze


Ze stellen zich beide graag even voor:

Angelo de Vos

Ik ben Angelo de Vos, 19 jaar oud en studeer aan het Grafisch Lyceum Rotterdam waar ik een MBO niveau 4 applicatie- en mediaontwikkelaar studie volg.

Ik ben maandag 5 september hier begonnen als stagair voor het webdevelopment team en hoop dat ik het team en het bedrijf goed kan helpen en dat ik hier veel kan leren!

Buiten deze stage om werk ik aan website projecten voor mijzelf en voetbal & fitness ik en speel ik ook graag computerspelletjes.

Graag tot ziens!

Dennis van Otterloo

Dennis van Otterloo

Mijn naam is Dennis van Otterloo, ik ben 21 jaar oud en zit in het derde leerjaar van de studie Informatica aan Avans Hogeschool Breda.

Vorige week maandag is mijn stage gestart op de afdeling Development. Het onderwerp webapplicatie-ontwikkeling vind ik heel erg interessant. Ik heb ook als vooropleiding MBO niveau 4 Web-development gestudeerd en heb in de zomervakantie als front end-developer gewerkt voor RB-Media Internet Solutions.

Naast mijn stage werk ik bij de Albert Heijn De Burcht, speel ik graag computerspelletjes met mijn vrienden en kijk ik films en series.

Ik heb heel veel zin om nieuwe kennis op te doen op het gebied van webapplicatie-ontwikkeling tijdens deze uitdagende stageperiode!