Onze nieuwe webdeveloper: Colin!

Graag stellen we Colin aan jullie voor, onze nieuwste aanwinst bij CCI Groep. Colin gaat aan de slag als webdeveloper op de vestiging in Breda, wij zijn super blij dat hij er is en heten hem van harte welkom! 

"Sinds 1 week ben ik, Colin Suijkerbuijk werkzaam bij CCI Groep als webdeveloper. Ik voel me hier al een beetje thuis hoor. Ben 20 jaar jong en woon in het centrum van het bourgondische Bergen op Zoom.Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met een stage van een halfjaar bij Future Learning. Dit bedrijf is specialist in E-learning. Hier heb ik de klantomgevingen aangepast naar de wensen van de klant.

Colin Suijkerbuijk

 

Mijn tweede stage en eerste echte werkplek was bij een bedrijf waar ik verantwoordelijk was voor het bouwen van websites/webshops vanaf een standaard omgeving.

Tot ik CCI Groep tegenkwam.. met die leuke vacature. En niks is minder waar, ik leer veel, de sfeer is top en het bedrijf erg professioneel.

Voetballen en uiteten gaan zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast reis ik graag om meerdere culturen te leren kennen. Over twee weken verlaat ik jullie eventjes vanwege een mooie reis door Afrika met mijn familie.

En hoop jullie na de vakantie beter te leren kennen!"

Wij zoeken nog een webdeveloper, bekijk de vacature