Onze nieuwe Functioneel Consultant: Koen!

Graag stellen we Koen aan jullie voor, onze nieuwste aanwinst bij CCI Groep. Koen gaat aan de slag als Functioneel Consultant op de vestiging in Breda, wij zijn super blij dat hij er is en heten hem van harte welkom! 

Nieuwsbericht Koen


"Mijn naam is Koen Vissers en ben sinds 1 november 2016 werkzaam als consultant voor CCI Groep. Ik ben 30 jaar en woonachtig in het mooie en vooral ook altijd gezellige Breda!

Voordat ik bij CCI Groep terecht kwam ben ik 5 jaar werkzaam geweest als implementatie- en BI consultant voor een andere software leverancier. Hierin was ik verantwoordelijk voor de implementaties van deze software bij onze klanten. Ik was gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe datamigraties en het opzetten van uitgebreide koppelingen met andere systemen. Hiernaast heb ik een diepgaande kennis en interesse in alles wat met BI (Business Intelligence) te maken heeft.

Met mijn kennis en ervaring, hoop ik een mooie bijdrage aan CCI Groep en haar klanten te kunnen leveren!

In mijn vrije tijd ben ik geregeld op mijn wielrenfiets te vinden en houd ik van voetbal.  Tijdens vakanties probeer ik met mijn vrouw mooie reizen te maken. Zo hebben we onlangs het schitterende IJsland verkend en hebben we niet al te lang geleden een overweldigende reis door het prachtige Nieuw-Zeeland gemaakt!"