NVVB kiest voor Livits

De NVVB zocht een leverancier die gespecialiseerd is op het gebied van software voor professionele ledenorganisaties. Een partij die begrijpt wat er binnen deze branche speelt. De NVVB koos voor CCI Groep. Doel van de samenwerking is dat de NVVB nog beter haar leden kan bedienen en dat men met gemak door de informatiekanalen kan klikken.

NVVB Vereniging


Om dit te bewerkstelligen heeft de NVVB gevraagd om verschillende websites op te nemen in het CMS van Livits, die vervolgens weer real-time communiceren met het CRM. Gezien de vele activiteiten die NVVB organiseert, heeft men ook gekozen voor geïntegreerde bijeenkomsten- en nieuwsbrievenmodules. Daarnaast hebben de bureaumedewerkers straks een compleet overzicht van de NVVB leden, zodat ze adequaat in kunnen spelen op ontwikkelingen en behoeften.

NVVB CCI Groep
Over de NVVB

De NVVB behartigt al 20 jaar met succes de belangen van haar (gemeentelijke) leden op het gebied van persoonsinformatiemanagement, identiteitsmanagement, verkiezingen en dienstverlening & innovatie. De NVVB betrekt de leden actief bij haar werkzaamheden als belangenbehartiger, verbinder, vernieuwer en ontzorger.

Gekozen oplossing

Livits
Het all-in-one softwaresysteem Livits is een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties. Dit totaalconcept sluit optimaal aan bij de ambities van met name grote en complexe professionele ledenorganisaties. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen.

 • CRM
  Het Customer Relationship Management (CRM) is een uitgebreid relatie- en ledenbeheer systeem voor het voeren van één of meerdere ledenadministraties, waarbij geautomatiseerd mutatieverzoeken vanaf een (besloten) site kunnen worden verwerkt en tevens een integratie met MS Outlook en MS Office kent. Het CRM van Livits is bovendien te integreren met CMS en DMS of andere systemen.
 • CMS
  Als ledenorganisatie wilt u makkelijk bereikbaar zijn voor alle geïnteresseerde bezoekers. Vandaar dat u een website prefereert die informatief, fris en visueel aantrekkelijk is. Uw leden wilt u extra én op basis van interesses informeren, vandaar dat een ledennet essentieel is. CCI Groep heeft veel ervaring met het opzetten en inrichten van website inclusief ledennet voor verenigingen, branche- en beroepsorganisaties.
 • DMS
  Documenten zijn altijd en overal beschikbaar. In vrijwel alle gevallen zal een document bij een dossier, groep, bedrijf of persoon horen, daarom is het mogelijk documenten aan deze gegevens (locaties genoemd) te koppelen. Documenten kunnen tevens helemaal los staan van alle andere gegevens binnen Livits.
 • Digitale nieuwsbrieven
  Het meest zichtbare onderdeel binnen uw communicatiemiddelen is de digitale nieuwsbrief. U kunt deze mooi opgemaakt en vol nuttige informatie versturen. Het verzenden van de nieuwsbrieven is mogelijk naar de leden die in het CRM staan, eventueel voorzien van een aanhef. Leden kunnen zich zelf aan- en afmelden zonder uw tussenkomst. 
 • Bijeenkomsten
  Bijeenkomsten vormen een belangrijk onderdeel van uw organisatie. U ontmoet leden en leden ontmoeten elkaar. Er kunnen verschillende soorten bijeenkomsten aangemaakt worden. Denk hierbij aan congressen, ALV, vergaderingen, workshops en andere bijeenkomsten. Al dit soort bijeenkomsten kunt u uitstekend organiseren met ondersteuning van de module bijeenkomsten. 
 • Kolla
  Kolla biedt u een veilige online plek waar uw medewerkers, leden en/of externen elkaar online kunnen ontmoeten en samen kunnen werken in groepen. Deze plek is benaderbaar via het ledennet of intranet. Iedereen die kan inloggen op uw ledennet of intranet kan lid worden van één of meerdere netwerken, discussies starten, anderen digitaal ontmoeten of met hen samenwerken aan documenten.

Wilt u een demo van Livits? Vraag deze dan hier aan.