NVLF live!

NLVF heeft half vorig jaar gekozen voor Livits omdat het bestaande maatwerkpakket niet meer werd ondersteund. Na een traject van vijf maanden is NVLF, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, live gegaan met haar nieuwe publiekswebsite (www.logopedie.nl), ledenwebsite (www.nvlf.nl) en ledensysteem (CRM).

Nieuwsbericht NVLF

 

Vanaf nu kan iedereen via de publiekswebsite te weten komen wat een logopedist voor hem of haar kan betekenen. Daarnaast kan de bezoeker via een speciale ledenzoeker de dichtstbijzijnde logopedisten vinden met alle relevante informatie om de juiste keuze voor een logopedist te maken. Praktijkeigenaren kunnen zelf de informatie die te zien is in de ledenzoeker onderhouden via het ledennet op de ledenwebsite. Beide websites kunnen vanuit Livits tegelijk worden beheerd.

 

Nieuwsbericht Logopedie

 

Ledennet

Via dit ledennet kunnen leden hun deelname aan de kwaliteitskringen zien en de daarbij behorende relevante documenten. Ook is het mogelijk eigen gegevens aan te passen en mailingvoorkeuren aan te passen. Tevens kunnen leden hun bijeenkomsten- en registercertificaten die zijn uitgereikt door NVLF inzien en downloaden.

CRM

De medewerkers van NVLF kunnen met het nieuwe CRM de ledenadministratie op een gemakkelijke manier up-to-date houden. Door middel van het gebruik van contactregistraties weten ze wat er leeft onder de leden en hoe zij hen het beste kunnen ondersteunen bij de werkzaamheden als logopedist.

Verenigingssoftware

Hiermee heeft NVLF gekozen voor de totaaloplossing van Livits, geïntegreerd (samen)werken met de website (CMS) en de back-office (CRM).