NRTO live!

Na een korte implementatie van 1½ maand is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) donderdag 11 januari live gegaan met het CRM-gedeelte van Livits. De dag werd gestart met het aanbieden van een taart om dit heuglijke feit te vieren, daarna kregen alle medewerkers van NRTO een training hoe ze met Livits moeten omgaan. De training werd goed ontvangen, “het was een heldere, duidelijke uitleg”.

Nieuwsbericht NRTO live

De NRTO gaat gefaseerd aan de slag met de verschillende onderdelen van het softwarepakket Livits, de eerste fase is nu afgerond. Door een goede samenwerking tussen NRTO en CCI is deze snelle implementatie tot stand gekomen. Silvan Ammeraal, vereniging coördinator, spreekt van “een mooie, vliegende start gemaakt met CCI”.

De keuze op CCI Groep is gevallen vanwege de uitgebreide mogelijkheden die het systeem hen biedt. Daarnaast kiest de NRTO voor CCI Groep vanwege de veilige opslag van hun (leden)gegevens op Microsoft Azure servers in de cloud, wat tevens ervoor zorgt dat de NRTO zich niet druk hoeft te maken over het onderhoud, (security)updates en back-up procedures. Met een beveiligde verbinding over het Internet, heeft de NRTO in 2018 overal beschikking over haar (leden)gegevens.