Livits - powered by CCI
31-5-2022
resized-image-Promo (4)
 

In deze nieuwsbrief: een aankondiging van het webinar over digitalisering in samenwerking met NRTO én van de Roadmapsessie Q2. Je wordt op de hoogte gebracht van het uitfaseren van de bestaande Livits inlog en de nieuwe manier van inloggen die er aankomt. Ook vertellen we hoe we binnen Livits omgaan met een uitdaging: BHV-dekking in combinatie met 50% thuiswerken. Tenslotte kun je lezen hoe een week van een functioneel consultant eruitziet. Veel leesplezier!

 
 
Livits Roadmap uitnodiging
 

Livits Roadmap sessie 2022 - Q2

Zoals eerder aangekondigd zijn er dit jaar vier Roadmap sessies. Vier momenten waarop we je bijpraten in het Livits verhaal: Waar staan we voor? Waar gaan we voor? En hoe zie je dit dan terug in toekomstige productontwikkeling?
Tijdens een Livits Roadmap sessie krijg je antwoord op die vragen. 

Donderdag 7 juli van 15:00 - 15:45uur is de volgende Roadmap sessie. 

 
leesmeer-wit
 
 

Een veranderende wereld noodzaakt tot digitalisering

Hoe NRTO schakelde op de stap subsidie

Dat de wereld constant verandert horen we elke dag in het nieuws. Of het nu gaat om een pandemie, de coronacrisis of nieuwe wet- en regelgeving, verandering is een constante geworden. En verandering heeft ook vaak impact op het functioneren van een professionele ledenorganisatie. Digitalisering biedt vaak een mogelijkheid om in te spelen op deze verandering. Hoe je dit op praktische wijze kunt doen, vertellen we je samen met de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO) in een webinar op 05 juli om 16:00 uur.

 
Lees meer paars
 
 
inloggen.PNG
 

Aankondiging uitfaseren huidige Livits inlog

Digitale veiligheid is een top prioriteit bij Livits. Hier gaat veel tijd en aandacht van ons naartoe. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan een nieuwe login methode voor backoffice gebruikers van Livits. Dit bekent dat op termijn de bestaande Livits inlog gaat verdwijnen. We adviseren alle klanten uiterlijk medio 2023 over te stappen op de nieuwe inlog methode. Eind 2023 wordt de bestaande inlog definitief uitgefaseerd.

 
Lees meer paars
 
 

Een week in het leven van een… functioneel consultant

Hieronder neemt één van onze functioneel consultants je mee in zijn week. 

Maandag

Maandagochtend, weer even tijd om bij te komen na een weekend met mijn vriendin en twee lieve maar vooral ook jonge en energieke kinderen 😉.

 
Lees meer paars
 
 
bhv.PNG
 

Maak je werkomgeving veiliger met BHV

Hoe wij hiermee omgaan

Net als veel organisaties werken we bij Livits veel minder op kantoor. Gemiddeld werken we 50% van de tijd vanuit huis en de andere 50% op kantoor of bij klanten. De Nederlandse wetgeving schrijft voor dat wanneer er twee of meer medewerkers op kantoor zijn, er tenminste één BHV-er moet zijn. Dat gaf bij ons wel een uitdaging. Hieronder beschrijven we wat we gedaan hebben.

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_2
 
Lees meer paars