Livits - powered by CCI
30-6-2022
resized-image-Promo (4)
 

De zomer is begonnen en voor velen staat de vakantie voor de deur. Maar voor het zover is hier de Livits nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief informeren we je alvast over de indexatie eind dit jaar, geven we een update over de vernieuwde Kolla, vertellen we over de serverproblemen die we gehad hebben én wat we een volgende keer anders gaan doen. Ten slotte delen we een paar korte klantnieuwtjes.
Veel leesplezier!

 
 
afb alert
 

CPI 2022 Indexatie alert

Aankondiging van een waarschijnlijk erg hoge CPI-index dit jaar

De huidige hoge inflatie is bijna dagelijks in het nieuws. We merken het allemaal in ons dagelijks leven, bijvoorbeeld als we afrekenen bij een tankstation. Dit betekent naar alle waarschijnlijkheid ook een aanzienlijke indexatie van de kosten voor Livits.

 
leesmeer-wit
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2_1
 
Lees meer paars
 
 
afb socialnetwork
 

Kolla, een basis voor de toekomst

Kolla is onze online samenwerkingstool. Veel van onze klanten gebruiken dit wanneer leden onderling, al dan niet samen met collega’s van de ledenorganisatie, digitaal samenwerken. Of je het nu werkgroepen, commissies of communities noemt, overal kan Kolla iets toevoegen wanneer je denkt aan ledenbinding.

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3_2
 
Lees meer paars
 
 
 

Serverproblematiek: Wat hebben we geleerd

Afgelopen april hebben we regelmatig last gehad van een instabiele Livits-omgeving. Veel van onze klantomgevingen werden hierdoor geraakt. Het probleem zat met een grote mate van waarschijnlijkheid niet in onze eigen software, maar in Azure (de cloud waarop Livits wordt gehost). Met een aantal klanten hebben we de problemen en hoe we hiermee zijn omgegaan besproken. Hieruit is een aantal lessen getrokken, op basis waarvan we in de toekomst zaken anders gaan doen.

 
Lees meer paars
 
klantflitsen
 

Klantflitsen…een aantal korte klantnieuwtjes!

Wekelijkse ondersteuning op kantoor  

Een van onze klanten heeft te maken met een lagere bezetting vanwege ziekte onder medewerkers. Daarom wordt onze collega Immanuel, onze Lead Consultant, tijdelijk op locatie ingezet als extra ondersteuning.

 
Lees meer paars