hero-producten

Optimaliseer het ledennet van uw vereniging

Presenteer uw vereniging online aan uw (potentiele) leden en andere belanghebbenden en beheer uw eigen website & ledennet en laat deze aansluiten op uw doelstelling! Als ledenorganisatie wilt u namelijk makkelijk bereikbaar zijn voor alle geïnteresseerde bezoekers. Vandaar dat u een website prefereert die informatief, fris en visueel aantrekkelijk is.

Uw leden wilt u extra én op basis van interesses informeren, vandaar dat een ledennet essentieel is. Via een besloten website kunt u informatie delen dat enkel bestemd is voor de leden van de vereniging. CCI Groep heeft veel ervaring met het opzetten en inrichten van een website inclusief ledennet voor verenigingen, branche- en beroepsorganisaties en wij kunnen op basis van deze ervaring altijd een oplossing bieden die bij de klant past.

Deel exclusieve informatie via de website of het ledennet van uw vereniging

Wanneer u besluit om CCI Groep de benodigde software te laten leveren voor de website en het ledennet voor uw vereniging, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u voor ieder lid van uw vereniging een profielpagina aanmaken, waarop zij hun eigen gegevens kunnen inzien en beheren. Hierbij moet u niet alleen denken aan adres-, functie- en werkgroepgegevens, maar ook aan interesses, social media accounts of facturen. Ook kan via een profiel op het ledennet het lid zien welke bijeenkomsten er georganiseerd worden door de vereniging en direct, met maar één druk op de knop, aangeven of hij/zij erbij wilt zijn.

Dankzij het ledennet ligt een deel van het ledenbeheer bij de gebruiker zelf en dat maakt het ledenbeheer een stuk efficiënter. Bovendien kunnen leden onderling exclusieve informatie delen en online samenwerken. Een geweldige manier om toegevoegde waarde te creëren.

Geniet van de voordelen van een website ledennet

Denkt u net zoals wij dat het aanschaffen van een website en een ledennet een echte meerwaarde voor de werking binnen uw vereniging kan zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies over onze producten. Voor uw medewerkers werkt ons CMS systeem intuïtief en eenvoudig, hebben leden inzicht in hun eigen gegevens, kunt u tevens de statistieken meten van uw webpagina’s en zorgt een nieuwe website & ledennet voor een moderne uitstraling en creëert het direct nieuwe dynamiek. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076 578 0950.


Andere interessante pagina's:

Administratie software | Ledenorganisatie verenigingen | Data analyse verenigingen | Extranet verenigingen

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden