hero-producten

Advies ledenbeheer software voor fondsen en verenigingen

Zoekt u een bedrijf dat u van advies over ledenbeheer software kan voorzien en ook een all-in-one softwarepakket kan aanbieden die het ledenbeheer binnen een vereniging of fondsen kan verbeteren? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar CCI Groep, één van de bedrijven gespecialiseerd in ledenbeheer software.

CCI Groep is een bedrijf dat zich volledig toegelegd heeft op het ontwikkelen van software die het ledenbeheer binnen een vereniging en fondsen zichtbaar verbetert. Door onze afgebakende focus kunnen wij onze klanten ook een degelijk advies over ledenbeheer software geven. Geen vraag is ons teveel, dus stel hem gerust. We werken inmiddels voor veel professionele ledenorganisaties en u bent van harte welkom om bij hen eens met eigen ogen te zien op het verenigingsbureau hoe zij gebruik maken van ons softwarepakket.

Totaaloplossing ledenbeheer: software voor een vereniging, bedrijven en fondsen op maat

Om het ledenbeheer binnen een vereniging, fondsen of bedrijven overzichtelijker en effectiever te maken, biedt CCI Groep software aan die deze behoefte vervult. Wij bieden geen verschillende softwaresystemen aan, maar een all-in-one oplossing voor onze klanten. Eén softwarepakket dat alle facetten van ledenbeheer omvat en verbetert. Dankzij de software die CCI Groep voor ledenbeheer ontwikkeld heeft, verlopen de communicatie en het managen van de ledenadministratie een stuk vlotter en efficiënter. Bovendien worden bureaumedewerkers van veel onnodig werk ontzien, waardoor zij zich kunnen richten op zaken die echt belangrijk zijn.

Naast softwarepakket ook advies voor ledenbeheer en software

CCI Groep is een bedrijf dat meer kan dan alleen een softwarepakket aanbieden om het ledenbeheer binnen uw vereniging, bedrijven of fondsen te optimaliseren. We gaan op zoek naar manieren om de processen van de organisatie te verbeteren, te vereenvoudigen en op elkaar af te stemmen om zodoende het vermogen van de organisatie om snel, efficiënt en effectief te reageren op gebeurtenissen te vergroten. We bannen onnodige procedures, werkzaamheden en alle soorten van overdaad en verspilling uit en standaardiseren de overgebleven werkzaamheden.

CCI Groep helpt u de juiste keuzes te maken op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en heeft als doel om uw medewerkers beter en slimmer te laten (samen) werken en het lidproces continu te verbeteren en daarmee de ledentevredenheid te laten toenemen. Wij delen onze kennis over deze specifieke markt ook graag met onze klanten. Wanneer u interesse heeft in software ter verbetering van het ledenbeheer en daar graag wat advies over zou willen inwinnen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076 578 0950.


Andere interessante pagina's:

Ledenadministratie software | Software ledenbeheer brancheorganisaties | Boekhoudpakket ledenorganisaties

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden