hero-producten

Ledenadministratie Software voor Professionele Verenigingen

Indien de professionele ledenadministratie van uw organisatie aan vernieuwing toe is, dan is de speciaal voor verenigingen en bedrijven ontwikkelde CRM software een effectieve oplossing. Een goed ledenadministratiesysteem optimaliseert en verbetert uw organisatieprocessen. CRM software voor de ledenadministratie van bedrijven en verenigingen biedt hiervoor de oplossing.

Ons bedrijf is expert op het gebied van softwareoplossingen die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Wij helpen u graag de professionele ledenadministratie binnen uw vereniging te verbeteren. Want door een goed CRM systeem krijgt u inzicht in de persoonlijke interesses van uw leden, zodat u gericht informatie kunt aanbieden aan hen en wat vervolgens zorgt voor een sterkere binding met uw leden. Een win-win situatie!

Professionele ledenadministratie binnen bedrijven en verenigingen zichtbaar verbeteren met CRM software

Tijden veranderen, en dat merken wij bij CCI Groep ook. Leden zijn tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend verbonden aan een vereniging, leden verwachten een professionele ledenorganisatie met een betrouwbare ledenadministratie die meegaat met de tijd. Leden van verenigingen of bedrijven hebben de behoefte om gehoord te worden, de informatie te krijgen die zij horen te krijgen om zich zodoende daadwerkelijk verbonden te voelen met de vereniging. Een goed functionerende ledenadministratie kan daarvoor zorgen.

CCI Groep pakt dit probleem aan door innovatieve software te ontwikkelen die het CRM en de ledenadministratie binnen een organisatie zichtbaar verbetert. Het resultaat is dat het individuele lid het middelpunt van de organisatie wordt. En daar draait de vereniging natuurlijk op en om!

CRM software voor professionele ledenadministratie: een totaalpakket

Wanneer u besluit om uw professionele ledenadministratie een update te geven, dan is het aanschaffen van onze CRM software voor verenigingen en bedrijven een goede stap om te zetten. CCI Groep helpt u graag aan de meest geschikte software oplossing. Indien u interesse heeft in onze producten, dan kunt u bellen naar 076 578 0950. Wij bekijken graag wat voor uw organisatie de meest geschikte oplossing is.


Andere interessante pagina's:

Ledenbeheer fondsen | Advies ledenbeheer | Software relatiebeheer verenigingen | Ledenportaal

Bekijk onze Ledenadministratie oplossing
Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden