hero-producten

Ledenadministratie software voor verenigingen

Een vereniging draait op én om haar leden

Tijden veranderen, en uw vereniging verandert en groeit met de tijd mee. Niet alleen in het aantal leden, of in de wensen en ideeën van deze leden, maar ook in de professionalisering. Dat is ook wat de leden vandaag de dag verwachten van uw organisatie. Een vereniging draait immers om én op de activiteit en loyaliteit van haar leden. Uw huidige systeem is toe aan vernieuwing, dat is wel duidelijk.

"Een vereniging draait om én op haar leden. Die willen gehoord worden, en de informatie krijgen die zij horen te krijgen"

Bovendien voelen leden zich tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend écht verbonden met een vereniging. Om zich daadwerkelijk verbonden te voelen, verwachten leden vandaag de dag een professionele organisatie, met een betrouwbare en duidelijke communicatie. Een stevig, modern en betrouwbare ledenadministratiesysteem is van groot belang voor het soepel verlopen van communicatie tussen de organisatie en de leden. Zij willen immers de informatie krijgen die ze horen te krijgen op het moment dat ze erom vragen. En ze willen ook gehoord worden: de mening van leden is van erg groot belang.

Een solide ledenadministratie software kan de oplossing bieden. Door middel van uw leden te koppelen aan een CRM software systeem & overige optionele modules, kun je als ledenorganisatie persoonlijker in contact treden met je leden en een sterkere binding creeëren.

Heeft u het idee dat uw huidige ledenadministratie niet aan de verwachtingen van uw organisatie voldoet? Dan is het tijd voor actie.

SEO pagina

Software voor verenigingen: de volgende stap

Als u de verbinding met uw leden wilt verbeteren, dan is gepersonaliseerde ledencommunicatie een must. Ons doel is ledenorganisatie te helpen met innovatie & strategische ICT-oplossingen waar o.a. een CRM systeem aan gekoppeld kan worden.

De voordelen van Ledenadministratie software

De ledenadministratiesoftware van CCI heet Livits, een modulair systeem geschikt voor iedere professionele ledenorganisatie. Livits is een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties. Dit totaalconcept sluit optimaal aan bij de ambities van professionele ledenorganisaties. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen.

Bekijk de Livits demo video

Voordelen

Kortom: Livits is dé oplossing voor het verder professionaliseren van de communicatie en administratie binnen uw vereniging. Enkele voordelen van de software van CCI Groep:

 • Met jarenlange ervaring en technische expertise is CCI expert op het gebied van ledenadministratie software en CRM-systemen voor verenigingen
 • Implementatie van goed doordachte, strategische ICT maakt het mogelijk meer te weten te komen over de persoonlijke interesses van uw leden
 • Gepersonaliseerde communicatie, waardoor u de juiste informatie op het juiste moment kunt verschaffen
 • Het individuele lid voelt zich hét middelpunt van uw organisatie
 • Nooit meer verschillende Excel-lijstjes: alle lidmaatschappen in één keer goed vastleggen, en bepaalde selecties en segmenten maken binnen het systeem
 • Met één druk op de knop al uw leden uitnodigen voor een bijeenkomst, of aanzetten tot andere acties
 • Mutatieverzoeken automatisch versturen en beheren vanaf een besloten en beveiligde online omgeving

Leden voelen zich hierdoor beter verbonden met uw bedrijf. U vermijdt hiermee het risico dat de loyaliteit afneemt en de leden naar een andere vereniging op zoek gaan.

Uw individuele leden worden weer hét middelpunt van uw organisatie.

Ledenadministratie software van CCI Groep iets voor u?

Overstappen naar onze ledenadministratie software is een stap richting de toekomst van uw vereniging. Een vereniging waarin de leden centraal staan.

We helpen u graag met het zoeken naar de juiste software welke het beste past bij uw problemen. Onze experts staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben over CCI Groep, Livits, of over onze andere oplossingen, dan kunt u ons bereiken via 076 578 0950. U kunt ook online een afspraak maken.

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden