hero-producten

Ledenadministratie software voor verenigingen

EEN VERENIGING DRAAIT OP ÉN OM HAAR LEDEN

Tijden veranderen, en uw vereniging verandert en groeit met de tijd mee. Niet alleen in het aantal leden of in de wensen en ideeën van deze leden, maar ook in de professionalisering. Dat is ook wat leden vandaag de dag verwachten van uw organisatie. Of u nou een grote Brancheorganisatie bent of een kleiner verenigingsbureau. Een vereniging draait immers om én op de activiteit en loyaliteit van haar leden. Uw huidige systeem is toe aan vernieuwing, dat is wel duidelijk.

"EEN VERENIGING DRAAIT OM ÉN OP HAAR LEDEN. DIE WILLEN GEHOORD WORDEN, EN DE INFORMATIE KRIJGEN DIE ZIJ HOREN TE KRIJGEN"

Krijg zicht op je leden en laat de ledenadministratie voor jou werken

Het is gebleken dat veel leden zich tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend verbonden met een vereniging. Dit is o.a. te zien in terugvallende ledenaantallen en de moeizame aanwas van nieuwe leden. Maar waar ligt dit aan?

Het is als branche- of beroepsorganisatie mogelijk lastig om de toegevoegde waarde aan leden kenbaar te maken. En daarnaast in te spelen op de wensen van (potentiële) leden, waardoor de betrokkenheid en verbondenheid mogelijk ver te zoeken is.

Het is tijd voor een CRM software die leden aan je bindt

Om zich daadwerkelijk verbonden te voelen, verwachten leden anno nu een professionele organisatie, met een betrouwbare en duidelijke communicatie. Een stevig, modern en betrouwbaar ledenadministratie systeem is van groot belang voor het soepel verlopen van communicatie tussen de organisatie en de leden. Zij willen immers de informatie krijgen op het exacte moment dat ze hier behoefte aan hebben. Ook belangrijk: de mening van leden is van erg groot belang, zij willen gehoord worden. En hoe mooi is het als u met een goede software voor verenigingen daar precies op kunt inspelen.

Een solide ledenadministratie software kan de oplossing bieden. Door middel van uw leden te koppelen aan een CRM software systeem & overige optionele modules, kun je als ledenorganisatie persoonlijker in contact treden met je leden en een sterkere binding creëren. Door te wéten wat leden willen en de wensen & behoeftes in kaart te brengen bent u in staat snel en gericht in contact te treden met leden.

Heeft u het idee dat uw huidige ledenadministratie niet aan de verwachtingen van uw organisatie voldoet? Dan is het tijd voor actie.

livitsOnze software Livits

SOFTWARE VOOR VERENIGINGEN: DE VOLGENDE STAP

Als u de verbinding met uw leden wilt verbeteren én uw eigen organisatie verbeteren door middel van communicatie met leden dan is gepersonaliseerde ledencommunicatie een must. Ons doel is professionele ledenorganisaties te helpen met innovatie & strategische ICT-oplossingen waar o.a. een CRM systeem aan gekoppeld kan worden.

Onze oplossingen houden daar echter niet op. Onze ledenadministratie software is modulair gebouwd, waardoor u het pakket kunt uitbreiden met tal van functies, waaronder een compleet website CMS, maar ook een DMS functie, procesoptimalisatie, een gepersonaliseerd Ledennet en nog vele andere opties.

DE VOORDELEN VAN ONZE LEDENADMINISTRATIE SOFTWARE

De ledenadministratiesoftware van CCI heet Livits, een modulair systeem geschikt voor iedere professionele ledenorganisatie. Livits is een gebruiksvriendelijk CRM, CMS en DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties. Dit totaalconcept sluit optimaal aan bij de ambities van professionele ledenorganisaties die willen groeien en haar taak serieus nemen. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen.

Bekijk de Livits demo video

VOORDELEN

Livits is dé oplossing voor het verder professionaliseren van de communicatie en administratie binnen uw vereniging. Enkele voordelen van deze software van CCI Groep:

 • Met jarenlange ervaring en technische expertise is CCI expert op het gebied van ledenadministratie software en CRM-systemen voor verenigingen
 • Door specifieke kennis van de verenigingsbranche weet CCI Groep als geen ander waar uw organisatie en haar leden behoefte aan hebben. Onze systemen zijn hier compleet op ingericht
 • Implementatie van goed doordachte, strategische ICT maakt het mogelijk meer te weten te komen over de persoonlijke interesses van uw leden
 • Gepersonaliseerde communicatie, waardoor u de juiste informatie op het juiste moment kunt verschaffen
 • Het individuele lid voelt zich hét middelpunt van uw organisatie
 • Met één druk op de knop al uw leden uitnodigen voor een bijeenkomst, of aanzetten tot andere acties
 • Mutatieverzoeken automatisch versturen en beheren vanaf een besloten en beveiligde online omgeving


Leden voelen zich hierdoor beter verbonden met uw bedrijf. Uw individuele leden worden weer hét middelpunt van uw organisatie. U vermijdt hiermee het risico dat de loyaliteit afneemt en de leden naar een andere vereniging op zoek gaan.

Stap af van Excel lijstjes en routinematige werkzaamheden

Nooit meer verschillende Excel-lijstjes: alle lidmaatschappen in één keer goed vastleggen en selecties en segmenten met een druk op de knop maken. Routinematige handelingen om uw administratie bij te houden zijn verleden tijd. Ook koppelingen, documenten en lijsten bijhouden en verplaatsen tussen bestanden is verleden tijd. Met Livits bevindt zich alles binnen één systeem, met de functies die u nodig heeft.

inge

LEDENADMINISTRATIE SOFTWARE VAN CCI GROEP IETS VOOR U?

Overstappen naar onze ledenadministratie software is een stap richting de toekomst van uw vereniging. Een vereniging waarin de leden centraal staan.

We helpen u graag met het zoeken naar de juiste software welke het beste past bij uw problemen. Onze experts staan voor u klaar. Mocht u vragen hebben over CCI GroepLivits, of over onze andere oplossingen, dan kunt u ons bereiken via 076 578 0950. U kunt ook online een afspraak maken.

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden