Lancering RNVC website

Vorige week is de geheel vernieuwde website van het Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers gelanceerd. De website heeft een nieuw fris uiterlijk gekregen welke naadloos aansluit bij de herkenbare huisstijl van RNVC. Vanaf nu kan RNVC vanuit één geïntegreerd softwaresysteem eenvoudig en snel de ledenadministratie en -communicatie verzorgen. Vanuit het gekozen systeem wordt het organiseren van bijeenkomsten vele malen eenvoudiger, staan vergaderingen duidelijk weergegeven en kan de vereniging de bijbehorende vergaderstukken, zoals agenda’s en notulen, delen met de juiste betrokkenen. Dit alles uiteraard geregisseerd vanuit de backoffice, het CRM.

RNVC CCI Groep ledenadministratie

Besloten ledennet

Nieuw voor de RNVC is het besloten ledennet wat is opgezet voor hen. Hoewel er nog wat ontwikkel- en inrichtingswerk moet gebeuren, zijn de eerste geluiden van leden enthousiast en positief. Een ledennet zorgt tenslotte voor een betere ledenbinding en toont de toegevoegde waarde van het lidmaatschap. RNVC zet hiermee een belangrijke stap richting haar leden.

Verenigingssoftware

Wij zijn uitsluitend actief in de markt van ledenorganisaties en hebben daarom producten ontwikkeld exclusief voor deze branche. Door deze focus zijn wij de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware. Datgeen waar de ledenorganisaties behoefte aan hebben is de basis voor verdere ontwikkelingen in en aan onze producten.

Sjoerd Damen, webdeveloper: “Ik kijk er naar uit om onze fijne samenwerking een goed vervolg te geven en onze relatie verder uit te bouwen. Ons product groeit en onze klanten groeien mee, fijn dat we hen hiermee kunnen helpen.“ 

Over RNVC

RNVC staat voor Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers. Bij de RNVC zijn case- en caremanagers aangesloten die een casemanagementopleiding op Post Bachelor niveau of de opleiding Regie op verzuim hebben afgerond. De vereniging beheert het beroepsregister en bewaakt of de leden voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het gebruik van de titel Rccm® (Register case- en caremanager) of Crov® (Casemanager regie op verzuim). Bij de RNVC bestaat ook de mogelijkheid om als student lid of belangstellend lid ingeschreven te staan, voor mensen die studeren of hebben gestudeerd binnen het vakgebied op tenminste HBO niveau.

Annemieke Gosker, secretaris RNVC: Wij hebben gekozen voor CCI Groep omdat zij DE specialist zijn voor verenigingen. Als sterk groeiende vereniging waarbij het vele werk veelal neerkomt op vrijwilligers, hebben wij veel behoefte aan praktische ondersteuning. Dankzij CCI Groep doet onze website en ledennet niet onder voor willekeurig welke professionele vereniging.