Lancering BOinK

Het is zover! BOinK.info is vernieuwd. Afgelopen week is de geheel vernieuwde website gelanceerd. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn flink onder handen genomen. 

Nieuwsbericht Boink

Responsive website

De vorige website voldeed niet meer aan de huidige standaard: door de website browsen vanaf een mobiel device was daardoor een minder gebruiksvriendelijk. We maken nu gebruik van grote knoppen, goed leesbare lettertypes, een heldere navigatie eigenlijk alles wat vandaag de dag van een responsive website verwacht mag worden. De nieuwe website werkt op desktop, tablet en mobiel. 

Livits

BOinK maakt gebruik van ons Livits systeem. Een handzame oplossing waarin de kennis en kunde van onze jarenlange ervaring in ledenorganisaties samenkomt en is gestandaardiseerd. Klik hier voor meer informatie over Livits

Over BOinK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang & Peuterspeelzalen)

Op dit moment worden zij betrokken bij wetgevingstrajecten, onderzoeken, adviesraden, het ontwikkelen van nieuwe vormen van opvang en diverse andere zaken die belangrijk zijn voor ouders met kinderen in de opvang en op peuterspeelzalen. 

  • BOinK zet zich in voor het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare kinderopvang en heldere eenduidige regelgeving door de overheid.  
  • BOinK maakt zich sterk voor effectieve handhaving van de regelgeving en voor een goede spreiding van verschillende soorten opvang binnen steden en op het platteland  
  • BOinK informeert ouders en oudercommissies over kwaliteit, regelgeving, prijzen en financiering in de kinderopvang. Daarbij biedt BOinK ondersteuning en advies in geval van klachten en geschillen.  
  • BOinK stimuleert de aanwezigheid van een actieve oudercommissie en overtuigt ouders van het belang van medezeggenschap. 
Bekijk de nieuwe website