"KNS trakteert" live

Als voorloper op de nieuwe website van KNS die we momenteel aan het bouwen zijn, hebben we ondertussen een campagne site ontwikkeld voor hen. KNS bestaat dit jaar 125 jaar en dat vieren ze met een aantal mooie evenementen.

"In het komende halfjaar organiseert de KNS een aantal jubileumactiviteiten. We vinden het namelijk belangrijk om dit bijzondere jaar te vieren met de mensen die ervoor gezorgd hebben dat de KNS deze mijlpaal heeft bereikt. De KNS nodigt slagers en relaties van harte uit voor deze bijzondere jubileumevenementen.

Op deze site vind je het programma voor het komende half jaar en je kan je direct aanmelden. We kijken er naar uit jou te ontmoeten."

Benieuwd naar het resultaat? http://www.knstrakteert.nl/

KNS trakteert website


CCI Groep maakt ook sites speciaal voor uw congres, puur gericht op opleidingen die de vereniging aanbiedt, een specifieke (ledenwerving) campagne van uw ledenorganisatie of uw digitale jaarverslag. Dergelijke sites ontwikkelen wij snel, binnen enkele weken, en kan qua look & feel zowel aansluiten bij de bestaande huisstijl als volledig los ervan staan.

> Lees meer