knb.nl live!

Na de livegang van ZLTO gisteren is vandaag is de vernieuwde corporate website knb.nl van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) live gegaan. De website sluit beter aan op de doelgroep en de wensen van nu. Zo is met name het onderdeel ‘Werken bij de notaris’ uitgebreid en is de site responsive gemaakt. Ook aan de doelgroep ’studenten en scholieren’ wordt op de nieuwe site aandacht besteed. Zo zijn er testimonials te lezen en is er een filmpje te zien over de notariële studie.

Nieuwsbericht KNB

 

Naast knb.nl is ook de website ‘Wet- en regelgeving notariaat’ aangepast. Deze website bevat de tekst van de Wet op het notarisambt en de uitvoeringsregelingen die op basis van de wet tot stand zijn gekomen. Dit project is volledig SCRUM aangepakt waarbij in sprints is samengewerkt.

Pauline Bannenberg (informatieadviseur bij KNB en projectleider voor dit project): “In een paar maanden tijd hebben we met CCI en onze vormgever de bestaande corporate website vernieuwd tot een frisse, eigentijdse site. Door de scrum-aanpak van het project liepen de bouw en inhoudelijke invulling van de site gelijk op. De samenwerking verliep prima.”

We zijn trots op dit mooie resultaat dat we gezamenlijk hebben bereikt, neem snel een kijkje op http://www.knb.nl/!