Keurmerkprivatelease.nl en CCI Groep: nóg een mooie samenwerking

Misschien heeft u gisteren het journaal gezien: Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) heeft het initiatief genomen tot de oprichting van de Stichting Keurmerk Private Lease. De Stichting Keurmerk Private Lease stelt zich ten doel de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk private lease weet de consument bij welke partij zij veilig en verantwoord een auto kan leasen. Pas na een uitgebreide toetsing mag een aanbieder van privé lease het keurmerk voeren.

Stichting Keurmerk Private Lease

CCI Groep en VNA zijn al jaren zakelijk gelieerd. CCI Groep verzorgt het CMS (website én ledennet) en CRM voor VNA. Speciaal voor de introductie van het Keurmerk is door CCI Groep een nieuwe website ontwikkeld. De structuur van de website is erop gericht de consument aan de hand te nemen in het keuzeproces. Belangrijkste doel is een duidelijk beeld te schetsen bij alle keuzes en aandachtsgebieden waar een consument voor komt te staan. Het proces, een zoek én A-Z lijst met gerelateerde onderwerpen moeten de consument daarbij helpen.

Aanvullend is de CRM inrichting van VNA aangepast. Belangrijkste aanpassingen zijn de inrichting van het proces: van VNA lid zonder keurmerk tot keurmerkhouder in aanvraag tot keurmerkhouder, de daaruit voortvloeiende rapportages, het factureerbaar stellen van het keurmerklabel, de onderlinge relaties tussen leasemaatschappijen en moederbedrijven en het vindbaar maken van de keurmerkhouders op de website.

We zijn er trots op dat we aan dit mooie inititatief een bijdrage te hebben mogen leveren!

> Bekijk de website