hero-producten

Intranet en extranet oplossingen voor verenigingen

CCI Groep biedt de benodigde software om een intranet of extranet voor verenigingen op te richten. De inzet van een intranet of extranet brengt significante voordelen met zich mee. Het leidt tot een verbetering van de communicatie, een toename van de productiviteit, een betere beheersing, verlaging van operationele kosten en een hoger rendement op de investering. Afdelingen werken beter samen, het is eenvoudiger om informatie te vinden, de informatie is actueel en platform onafhankelijk.

Social Collaboration: extranet en intranet voor verenigingen

Social Collaboration is ontwikkeld om de communicatie en informatie tussen leden van een vereniging of organisatie efficiënter te laten verlopen. Het is een centrale plek waar medewerkers, leden en/of externen online effectief kunnen samenwerken in groepen. Iedereen die kan inloggen op uw ledennet of intranet kan lid worden van één of meerdere netwerken, discussies starten, anderen digitaal ontmoeten of met hen samenwerken aan documenten. Het is één centraal, overzichtelijk platform, waar alle experts, ideeën, informatie en documentatie op te vinden zijn.

Het vermindert aanzienlijk het mailverkeer, u kunt gezamenlijk aan hetzelfde document werken, of berichten alleen toegankelijk maken voor leden van een specifiek netwerk, snel reageren op berichten, kennis delen en waardering geven aan anderen. En het is altijd real-time gekoppeld aan de ledenadministratie (CRM).

Werk écht met iedereen samen

Interne successen, vraagstukken en doelstellingen worden makkelijker gedeeld, waardoor er meer waardering voor elkaars werkzaamheden ontstaat.

Vindt u dat de samenwerking binnen uw organisatie effectiever kan verlopen? Wilt u graag de verbondenheid binnen uw bedrijf verhogen en het contact met uw leden intensiveren? Met het introduceren van een intranet of extranet voor verenigingen kunt u deze doelen bereiken. Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze software producten of de mogelijkheden omtrent een intranet of extranet voor verenigingen? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 076 578 0950.


Andere interessante pagina's:

Administratie software | Ledenorganisatie verenigingen | Data analyse verenigingen | Website ledennet

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden