FNRS is het leukste verenigingsbureau van Nederland

FNRS is vandaag de winnaar geworden van de verkiezing van het leukste verenigingsbureau van Nederland. CCI Groep en DNA hebben deze wedstrijd georganiseerd omdat de taak die op de schouders van ledenorganisaties rust essentieel is voor het goed functioneren van de samenleving. Helaas is dit niet altijd voldoende in beeld en we wilden dit graag meer zichtbaar maken.

De FNRS stuurden een enorm leuk filmpje waarin ze laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Bekijk die film hier.

Nieuwsbericht  FNRS

 

‘’De jury (DNA) had een hele lastige taak, want er zaten heel veel mooie en leuke inzendingen bij voor het leukste verenigingsbureau van Nederland. Het plezier spat er vanaf, heel inspirerend om te zien. De verenigingswereld in Nederland is springlevend, dat is duidelijk! Uit de vele bijzondere inzendingen kiest de jury de FNRS als winnaar. Het meegestuurde filmpje laat naast passie, enthousiasme en trots ook de vele belangrijke en onmisbare facetten van een verenigingsbureau zien. Van administratie tot accountmanagement tot directie. En alles gebeurt duidelijk vanuit 1 hecht en enthousiast team. Daarnaast verenigt de FNRS diverse partijen met elkaar om de sector te ondersteunen om verder te professionaliseren. Prachtig!

De ontwikkeling van het vak van verenigingsprofessional en verenigingsbestuurder staat centraal binnen DNA en dit is iets wat we duidelijk hebben teruggezien bij de inzending van FNRS. DNA feliciteert de FNRS met deze prachtige prijs en bedankt ook alle andere waardevolle en bijzondere inzendingen!’’

thumbnail-winnaarBekijk de overval