Even voorstellen...Robert!

Begin deze maand is Robert Borghuis begonnen bij CCI Groep als Functioneel Consultant. Robert stelt zich graag even voor!

Nieuwsbericht Robert

Mijn naam is Robert Borghuis, ik ben 31 jaar en ik woon in het mooie Tilburg. Ik ben opgegroeid in Alkmaar, Noord-Holland en heb de opleiding Kunst en Economie (specialisatie Media Management) gevolgd in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten. Hier heb ik me met name gericht op marketing, projectmanagement en internet en zodoende ben ik in de Online Marketing wereld terecht gekomen. Hierin ben ik een aantal jaar actief geweest, de laatste 3,5 jaar op het hoofdkantoor van uitzendorganisatie Flexibility in Breda.

Online Marketing is een vakgebied waar Marketing en ICT samenkomen en ik heb tijdens mijn loopbaan ontdekt dat ik de ICT kant hiervan het meest interresant vind en daarom heb ik besloten om mij hierin verder te specialiseren. Sinds 1 november ben ik met veel plezier gestart bij de CCI Groep als Functioneel Consultant, een hele leuke rol waarin klantcontact, techniek en projectmanagement samenkomen.