Even voorstellen... Ron Vermeulen

Alweer vanaf juni werkt Ron Vermeulen bij ons in de rol van Customer Succes Manager, hij stelt zich graag even voor:

Nieuwsbericht welkom Ron Vermeulen

"Mijn naam is Ron Vermeulen en ik ben sinds 12 juni 2017 in dienst bij CCI Groep als Customer Succes Manager. Ik ben geboren in Dongen en woon samen met mijn vrouw en zoontje in Prinsenbeek.

Tijdens mijn opleiding Master Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg, ben ik in 2008 begonnen bij TOPdesk. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de ICT sector en heb ik in de functie van consultant meer dan 20 implementatieprojecten geleid. Daarna wilde ik toch wat met mijn studie marketing gaan doen en ben ik 3,5 jaar verantwoordelijk geweest voor de marketing van Riwal Hoogwerkers. Hier heb ik onder andere gewerkt aan het opzetten van de marketingstrategie van het bedrijf en het ontwikkelen van online diensten, zoals een Customer Portal. Na mijn functie als Marketing Manager heb ik bij hetzelfde bedrijf bijna een jaar gewerkt als Operational Excellence Specialist, veel van de wereld gezien en ervaring opgedaan met Lean Managent en het creëren van de “Best Customer Experience”. 

Waarom ik bij CCI Groep ben begonnen? Ik miste de ICT, de mogelijkheden in deze branche zijn eindeloos en deze wereld verandert snel. Ik miste ook het directe contact met klanten. In de vacature van Customer Succes Manager vond ik alles terug waar ik energie van krijg. Het creëren van de beste klantbeleving is mijn doel. Nieuwsgierig naar hoe ik dat wil bereiken? Ik kom graag een keer langs."