Eén CMS? Eén contract? Dat klinkt vast als muziek in de oren.

Voor elke website een ander systeem?

De meeste ledenorganisaties hebben meerdere websites in de lucht. Een corporate website en ledennet, een congressite, een campagnesite en misschien nog wel wat sites rondom een specifiek onderwerp of voor een specifieke doelgroep. Logisch ook – want je wilt je doelgroep zo goed mogelijk bereiken.

Niet altijd maar wel regelmatig zien we dat er per website een aparte leverancier in de arm genomen wordt. Een partij waarmee je een (financieel) contract afsluit voor gebruik CMS en bij wie je terecht kan voor ondersteuning. Wanneer je dergelijke afspraken hebt met meerdere bureaus kun je op je vingers natellen dat dat leidt tot verwarring. Welke afspraken hebben we met wie, hoe is de afgesproken servicegraad ook al weer en collega’s kunnen elkaar niet helpen met het systeem omdat ze allemaal met een ander pakket werken. En last but not least: de kosten voor applicatiegebruik en -licenties rijzen de pan uit.

En CMS En contract Dat klinkt vast als muziek in de oren

Dat kan anders!

Het is mogelijk om binnen ons softwarepakket Livits meerdere websites te onderhouden. Dat zijn de zogenaamde wereldbolletjes die u dan kunt zien in ons CMS. In deze omgeving kunt u eenvoudig meerdere websites onderbrengen. Deze kunnen stuk voor stuk een totaal andere look & feel hebben en gebruik maken van andere templates. Het kan zelfs zo zijn dat de ene website gebaseerd is op maatwerk templates en een andere website op standaard templates. Dat de ene een ledennet kent en de andere alleen maar een website is. 

Veiligheid voorop

Wellicht heeft u voor een aantal van uw websites eerder gekozen voor een open source-pakket. Open source kent voordelen maar ook een belangrijk nadeel welke we met de veranderde wetgeving rondom datalekken en mogelijk hack-gevaar niet moeten onderschatten. Open source-systemen vormen namelijk een makkelijker doelwit voor hackers en worden daardoor eerder aangevallen. Met het CMS van Livits kiest u voor veiligheid!

Is het voor u misschien ook tijd om na te denken over een migratie van de verschillende websites naar Livits? 

De voordelen op een rij

  • Alle medewerkers werken in hetzelfde pakket – iedereen kan elkaar helpen,
  • Kostenvoordeel doordat het aantal pakketten voor CMS geminimaliseerd is,
  • Alle websites kunnen gekoppeld worden aan CRM – wel zo gemakkelijk voor aanmeldingen voor bijeenkomsten, inschrijvingen voor trainingen of gepersonaliseerde berichtgeving,
  • Veilige keuze – minder risico om gehackt te worden,
  • Eén S.a.a.S overeenkomst,
  • Eén licentieovereenkomst,
  • Optimale gebruikmaking van de modules die Livits biedt door integratiemogelijkheid met álle sites,
  • Vergaande gepersonaliseerde communicatie.

Waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak met ons om de mogelijkheden door te nemen.

Bekijk onze CMS oplossing