EAHSA live met verenigingssoftware Braaza!

EAHSA, the European Association of Homes and Services for the Ageing, heeft o.a. als doel om steeds meer aanbieders van ouderenzorg in Europa met elkaar te verbinden. Zij zijn het Europese platform voor aanbieders van zorg, welzijn en wonen voor ouderen en vertegenwoordigen meer dan 3.000 aanbieders in 20 Europese landen!

Op 27 juni jl. heeft EAHSA onze verenigingssoftware Braaza officieel in gebruik genomen en daarmee is ook de nieuwe website en het ledennet live gegaan.

EAHSA website nieuw

 

EAHSA maakt gebruik van het volledige Braaza pakket, waaronder; ledenadministratie, website & ledennet, bijeenkomstenorganisatie en verzending van nieuwsbrieven.

Manuela Koelemij
"Sinds mei 2016 werken wij samen met CCI Groep om met het nieuwe softwarepakket Braaza de website te bouwen voor EAHSA. Met Braaza is er een website gemaakt waar EAHSA meer dan trots op is. Speciale dank aan de support die door CCI Groep gegeven is om de EAHSA-website te professionaliseren."

Braaza website ledennet

Wij kijken zowel terug op een succesvol project als uit naar een mooie, lange samenwerking met onze eerste Europese Braaza klant!

> > > Bekijk de nieuwe website van EAHSA 

Wil je meer weten over Braaza, maar geen tijd voor een afspraak op kantoor? Bekijk dan de demofilm van Braaza waarin binnen 2 minuten uitgelegd wordt wat Braaza is en welke voordelen het met zich meebrengt.

Wil je ook weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan deze film hier. Tevens vind je hier de uitgebreide demo van Braaza waar we het pakket uitgebreid laten zien. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.