De vernieuwde website en ledennet van ActiZ

De wens van ActiZ om naar één geïntegreerd platform over te gaan waarbij leden meer informatie krijgen dan reguliere websitebezoekers is een feit. Niet langer is er sprake van een scheiding tussen website en ledennet. Om dit te benadrukken, en daarmee het ledenvoordeel zichtbaar te maken, wordt gebruik gemaakt van sleuteltjes en sneak previews. Een deel van het artikel is zichtbaar, een sleuteltje markeert dat je eerst moet inloggen om meer te lezen.

ledennet Actiz


ActiZ wil graag thoughtleader zijn. Zij vinden het belangrijk een prominente bron te zijn waar het gaat om kennis rondom zorg. Zij heeft daarom besloten meer informatie openbaar te publiceren. De nieuwe opzet van de website ondersteunt daarin.

Ook is de indeling van de site kritisch onder de loep genomen. Een thema gestuurde inrichting is het resultaat. Onderwerpen en nieuws zijn ondergebracht in 7 thema’s, gelardeerd door gerelateerd nieuws, onderwerpen en contactpersonen.

Uiteraard is de website volledig responsive en is de site dus op elk moment, op elke plek en op elk device toegankelijk.

Een frisse, moderne nieuwe look & feel maakt de website weer helemaal klaar voor de toekomst.

Kijk gauw op www.actiz.nl