l
hero-producten
a

CRM Software speciaal voor ledenorganisaties of verenigingen

Wanneer u het CRM binnen uw ledenorganisatie wilt verbeteren, dan is het aanschaffen van software die speciaal ontwikkeld is voor verenigingen en ledenorganisaties misschien een goede oplossing. Voor het aanschaffen van CRM software voor ledenorganisaties kunt u het beste contact opnemen met CCI Groep, wij richten ons op het ontwikkelen van effectieve software voor verenigingen. Met ons relatie- en ledenbeheer systeem kunt u één of meerdere ledenadministraties voeren. Ook kunnen er, vanaf een (besloten) site, geautomatiseerde mutatieverzoeken verwerkt worden. Daarnaast is deze ledenorganisatie software te integreren met CMS, DMS of andere systemen. Tot slot kunt u onze CRM software ook integreren met MS Office en MS Outlook.

Aan de slag met een gespecialiseerd CRM systeem exclusief voor ledenorganisaties dankzij software van CCI Groep

Het doel van CCI Groep is de professionalisering van de verenigingswereld stimuleren. Dit doen wij door innovatieve software producten te ontwikkelen die de informatie-uitwisseling, communicatie en samenwerking tussen verschillende partijen binnen een ledenorganisatie zichtbaar verbeteren.

CCI Groep biedt totaaloplossingen: software systemen voor het beheren van de website, ledennet, CRM en interne en externe documentenstroom binnen ledenorganisaties. Dankzij de online samenwerking die onze software mogelijk maakt, kan kennis en informatie binnen uw ledenorganisatie sneller gedeeld worden. Met onze CRM software producten streven wij samen met onze klanten naar markt- en kennisleiderschap binnen hun ledenorganisaties en naar de hoogst mogelijke ledentevredenheid.

Wilt u ook de CRM binnen uw ledenorganisatie naar een hoger niveau brengen en inzicht in het gedrag van uw leden krijgen? Dan is het kiezen voor de software van CCI Groep, die speciaal ontwikkeld is voor ledenorganisaties en verenigingen, een optie die u zeker moet overwegen.

Interesse in CRM software voor ledenorganisaties

Is uw ledenorganisatie klaar voor een nieuwe stap? Wilt u aan de slag met een professioneel systeem waar u uw relaties en leden in kunt vastleggen, maar ook uw groepen commissies en besturen? Maar waar u ook alle lidmaatschappen in kunt vastleggen, selecties kunt maken in het systeem (nooit meer Excel lijstjes), uw leden met 1 druk op de knop kunt uitnodigen voor uw bijeenkomst en u een gedegen contactregistratie kunt opbouwen?

CCI Groep maakt dit en nog veel meer mogelijk. Indien u overweegt om CRM software, speciaal ontwikkeld voor verenigingen, voor uw ledenorganisatie aan te schaffen, dan vragen wij u om eens contact met ons op te nemen, door te bellen naar 076 578 0950. Wij bekijken graag welke totaaloplossing wij uw ledenorganisatie kunnen aanbieden en hoe CCI Groep u het beste van dienst kan zijn. Voor meer mogelijkheden in ons CRM systeem en inspiratie nodig? Klik hier!


Andere interessante pagina's:

Administratie vereniging | Ledenadministratie verenigingen | Ledenbeheer software | Verenigingsadministratie

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden