Livits - powered by CCI
24-09-2021
resized-image-Promo (4)
 

Deze maand bereikten we een mijlpaal: onze eerste klant is live met een Livits Umbraco-website! Verder lees je in deze nieuwsbrief een samenvatting van de Customerboard sessie, hoe we administratieve lastenverlaging doorvoeren en stelt onze nieuwe stagiair Bram zich aan je voor.

 
 
 

CUSTOMERBOARD Q3 2021

Samenvatting: lekker met je bord op schoot. 

2 september vond er weer een Customerboard sessie plaats. In dit artikel lees je een korte samenvatting van de onderwerpen die behandeld zijn. 

 
leesmeer-wit
 
 

DE EERST KLANT IS LIVE MET EEN LIVITS UMBRACO-WEBSITE!

Afgelopen maand hebben we een mooie mijlpaal bereikt: VKW Limburg lanceerde namelijk haar nieuwe website. En niet zomaar een, de corporate site is namelijk gebouwd in het nieuwe CMS van Livits: Umbraco! 

 
Lees meer paars
 
 
 

ADMINISTRATIEVE LASTENVERLAGING

Eén van de pijlers onder onze visie is dat we tijd willen besparen. Dat geldt zeker ook voor administratieve processen. En op dit vlak zijn verbeteringen eenvoudig mogelijk. Dat gaan we op twee onderdelen doen, namelijk door over te stappen naar jaarfacturatie en door kleine facturen zoveel mogelijk te voorkomen. Hieronder lees je wat dat betekent. 

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3_2
 
 
 
 

EVEN VOORSTELLEN: BRAM!

“Hallo! Ik ben Bram en ik zit in het 3e jaar van mijn studie HBO-ICT & Media Design bij Fontys Hogeschool in Tilburg. Ik ben 20 jaar en ik woon in Oosterhout.”

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_2