Livits - powered by CCI
30-08-2021
resized-image-Promo (4)
 

Dat was het dan weer bijna, de zomervakantie. Zoals jullie kunnen lezen in deze nieuwsbrief hebben wij hard doorgewerkt, aan onze kennisbank, ISO certificering, het overzetten van onze e-mailservice naar Sendgrid en ons goede doel KIKA.

 
 
 

OP WEG NAAR ONZE ISO-CERTIFICERING

En ja, hier heb jij ook wat aan. Aan het begin van dit jaar hebben we ze uitgesproken, onze klantcommitments voor 2021. Eén daarvan is het behalen van onze ISO-certificering. In dit artikel delen we met je wat we tot nu toe gedaan hebben, waar we staan en hoe de route naar certificering er nog uitziet. 

 
leesmeer-wit
 
 

OVERSTAP NAAR SENDGRID

We willen je graag informeren over onze overstap naar SendGrid en de voordelen die dit met zich meebrengt voor jou als klant. In de afgelopen maanden hebben we helaas een aantal keer een blokkade van een van onze eigen e-mailservers door mailproviders gehad. Dit konden we gelukkig steeds snel oplossen maar gaf ons ook aanleiding het proces van het e-mailverkeer dat wij vanuit Livits genereren voor de toekomst onder de loop te nemen.

 
Lees meer paars
 
 
 

WAAR STAAN WE MET ONS GOEDE DOEL: KIKA

In onze nieuwsbrief van April hebben we aangekondigd dat we dit jaar samen met onze klanten KIKA als goede doel steunen. Nu zijn we net voorbij de eerste helft van dit jaar, een goed moment om te kijken waar we staan met onze actie.  

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3_2
 
 
 
 

LIVITS KENNISBANK LIVE!

Een wat rustigere periode op onze supportdesk geeft ons de kans om een aantal processen te verbeteren. De wens voor meer documentatie en handleidingen/beschrijvingen van de vele functionaliteiten van Livits bijvoorbeeld. Lees snel verder hoe je hier jezelf en jouw collega’s verder mee kunt helpen!

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_2