Livits - powered by CCI
01-07-2021
resized-image-Promo (4)
 

We zijn alweer halverwege het jaar: een goed moment om een blik te werpen op waar we nu staan met onze klantcommitments. Verder lees je in deze nieuwsbrief meer over een van deze klantcommitments, de veiligheid binnen Livits. En over het afscheid van Internet Explorer en hoe InEen de lat hoog heeft gelegd voor ledenplatforms.

 
 
 

WAAR STAAN WE MET DE KLANTCOMMITMENTS?

Begin van dit jaar hebben we een aantal klantcommitments aangekondigd: de harde afspraken waaraan jullie ons voor dit jaar kunnen houden op het gebied van communicatie, kwaliteit en product. Halverwege het jaar is het een goed moment om de balans op te maken: waar staan we met deze commitments?

 
leesmeer-wit
 
 

LEES HIER HOE INEEN DE LAT VOOR EEN LEDENPLATFORM ERG HOOG HEEFT GELEGD!

Het was dinsdag 11 februari 2020 toen ik werd uitgenodigd voor het geven van een demo van Livits aan InEen, op de Mercatorlaan te Utrecht. Bekend terrein, want we hebben meer klanten die in hetzelfde gebouw zitten, maar ook met gezonde spanning, want je stapt toch weer een andere wereld binnen. In dit geval de wereld van de georganiseerde eerste lijn.

 
Lees meer paars
 
 
 

VERPLICHTE VEILIGHEIDSVERBETERING LIVITS

Een van onze klantcommitments voor dit jaar is aandacht voor de veiligheid binnen Livits. We hebben hier de afgelopen tijd veel in geïnvesteerd. Zo krijgt de software van Livits elk jaar een uitvoerige veiligheidscheck door een onafhankelijk leverancier die gespecialiseerd is in legal hacking. Daarnaast is Livits beschikbaar gemaakt in een veilige browser (Chrome) en gebruiken wij voor de hosting van de servers op Microsoft Azure een (ISO) gecertificeerde leverancier.  

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3_2
 
 
 
 

AFSCHEID VAN iNTERNET EXPLORER, HET KOMT ER NU TOCH ECHT AAN!

Veilig gebruik van Livits. Het belang hiervan behoeft eigenlijk geen uitleg. We werken dagelijks hard aan de veiligheid van onze applicatie. Belangrijk is ook om als gebruiker een veilige en moderne browser te kiezen. Het nieuws dat Microsoft stopt met het ondersteunen van Internet Explorer per 15 juni 2022 is in dat kader goed om in de gaten te houden.  

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_2